SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Arvada Serie | Badderen in stijl

(6 artikelen)

Arvada Serie | Badderen in stijl

Moderne badkamer

Met de Arvada Serie kies je voor een moderne badkamer inrichting. De complete badkamer wordt gekenmerkt door rechte lijnen, strakke vormen en een moderne kleurcombinatie. Een droom voor liefhebbers van de moderne woonstijl! Maar de Arvada Serie heeft nog meer voordelen. De badkamermeubels zijn uitgerust met diverse extra’s, hebben een lange levensduur en bieden veel opbergruimte. Bovendien zijn de verschillende meubels perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je jouw badkamer inrichting helemaal zelf naar wens samenstellen!

Arvada Serie: witte badkamermeubels

Wit is fris en tijdloos! Daarom zijn de mat witte meubels uit de Arvada Serie zeker een aanrader. De complete badkamer heeft een mooie en kwalitatieve afwerking. Ieder model is namelijk voorzien van een melaminehars coating en ABS randen. De moderne look wordt onderstreept door glimmende metalen poten en handgrepen. Verder zijn de badkamermeubels uitgerust met deur dempers, self closing lades en verstelbare planken. Door de tijdloze en en neutrale kleur is de Arvada Serie met heel veel kleuren te combineren. Je kunt er dus je eigen draai aan geven!

Vervul je badkamer wensen!

Staat een moderne, kwalitatieve en praktische badkamer inrichting op jouw wensenlijstje? Dan kun je die nu afstrepen! De Arvada Serie heeft namelijk alles wat jij nodig hebt. We beginnen bij de badkamerkasten: met deze serie heb je de keuze uit vier verschillende soorten en maten kasten. Natuurlijk zijn alle badkamermeubels perfect met elkaar te combineren. En wat is een complete badkamer zonder spiegel? Daarom kun je bij Arvada Serie kiezen tussen een spiegelkast badkamer of een een badkamerspiegel. Beide spiegels zijn voorzien van led-verlichting. Praktisch en gezellig!

Arvada Serie kopen bij Furnea

Wil jij jouw badkamer (her)inrichten met moderne badkamer meubels? Dan moet je zeker de Arvada Serie van het meubelmerk Germania bestellen! Bij Furnea kun je ieder model uit deze serie gemakkelijk en veilig online bestellen. Wil je een badkamermeubel set van deze serie? Ook die hebben we alvast voor je samengesteld. Zo koop jij met een paar muisklikken een complete badkamer! Wil je direct de hele set kopen maar is je budget even niet toereikend? Dan kun je bij Furnea kiezen voor rentevrij gespreid betalen. Je hoeft dus niet te twijfelen om de Arvada Serie te kopen!