SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Liefdesnestjes | Ontvang 10% korting op alle bedden, matrassen & kledingkasten

Germania Avino Serie | Dé moderne design badkamermeubels

(5 artikelen)

Germania Avino Serie | Dé moderne design badkamermeubels

Germania is een fantastisch Duits merk. Je koopt hier de meest uiteenlopende meubels van echte Duitse topkwaliteit. Betaalbaar, praktisch en een schitterend design. De meubels zijn voor een groot deel onderdeel van een serie. Voordeel hiervan is dat als je binnen die serie je meubels koopt, ze qua stijl perfect bij elkaar passen. Heb jij nog een inrichting voor de badkamer nodig? Dan stel je eenvoudig je set samen met de badkamermeubels uit de Avino serie.

Tot rust komen in een prachtige badkamer

De badkamer is voor velen een van de favoriete ruimtes in huis. Het is de plaats waar je even tijd voor jezelf maakt en heerlijk tot rust komt. Heerlijk douchen of even ontspannen in bad. Vertroetel jezelf met een heerlijke crème en kam je haren. Deze ervaring is pas compleet met een prachtig ingerichte badkamer, en dat is waarvoor je bij de Avino serie moet kijken. Hier vind je de mooiste badkamer meubels met een moderne en warme uitstraling. De meubels zijn gemaakt van melamine gecoat hout met een glazen front en voorzien van een metalen greep. Boven de spiegelkast is verlichting aangebracht. Door de deurdempers sluiten de deurtjes geruisloos. De ABS randen bieden optimale bescherming. De planken in de meubels zijn verstelbaar waardoor je de indeling geheel kunt personaliseren.

Avino serie kopen bij Furnea

Zie jij deze badkamermeubel set al shinen in je badkamer? Om deze blijvend te laten shinen bestel je meteen de hoogglans reiniger als bijpassend onderhoudsproduct mee. Zo houd je je set netjes, beschermd en schoon. Bij Furnea sta jij als klant op nummer één. Dat betekent een volledige en uitgebreide klantenservice met 100 dagen recht op retour, 5 jaar garantie en, afhankelijk van de waarde van je bestelling, de mogelijkheid tot achteraf betalen of rentevrij gespreid betalen in drie termijnen.