Tulsa Serie | Dé witte design badkamer

(8 artikelen)

Tulsa Serie | Dé witte design badkamer

Een moderne droombadkamer

Kies je voor de Tulsa Serie? Dan kies je voor een moderne design badkamer. De badkamermeubels worden gekenmerkt voor een moderne vormgeving en opvallende design accenten. Met deze complete badkamer creëer je een heel fijne en stijlvolle badkamer. Een badkamer waar jij echt kunt genieten en ontspannen! De Tulsa Serie is heel uitgebreid. Je kunt dus kiezen uit verschillende soorten en maten meubels in dezelfde stijl. Hoe ga jij jouw badkamer met met deze serie inrichten?

Tulsa Serie: wit & zwart metaal

Een witte badkamerinrichting is super populair. De badkamermeubels zijn niet alleen tijdloos, maar ook fris, licht en ruimtelijk. En dat is heel belangrijk in een vaak (te) kleine badkamer. De Tulsa Serie is daarom een perfecte keuze! De complete badkamer heeft een mooie witte afwerking. Daarnaast is de serie voorzien van zwart metalen handgrepen en hoge poten. Echt modern design! De Tulsa Serie heeft ook een melaminehars afwerking zodat de meubels kras- en waterbestendig zijn. En natuurlijk mogen ook de deurdempers en self closing lades niet ontbreken! 

Ga aan de slag met je badkamer inrichting

De Tulsa Serie biedt heel veel mogelijkheden op het gebied van badkamerinrichting. De set bestaat uit maar liefst zes verschillende badkamer meubels! Allereerst de badkamerkasten. Deze complete badkamer bestaat uit vier verschillende kasten waaronder een wastafelonderkast. Daarnaast heeft de serie een badkamerspiegel en een spiegelkast badkamer met verlichting. Je kunt dus verschillende opstellingen en combinaties maken. Wil je meer opbergruimte, een grote spiegel of juist allebei? De Tulsa Serie vervult al jouw badkamer (opberg) wensen!

Tulsa Serie kopen bij Furnea

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de Tulsa Serie van het meubelmerk Germania? Dan hebben wij goed nieuws! De badkamermeubels uit deze serie zijn hier online of in de Furnea showroom te bestellen. Bestel een losse badkamerkast,  een spiegel of direct een badkamermeubel set en geniet van ons uitgebreide servicepakket. Wij bieden bijvoorbeeld gratis bezorging & retour aan, maar ook 5 jaar gegarandeerd garantie. Met deze complete badkamer is jouw badkamer gegarandeerd stijlvol ingericht. Bestel de Tulsa Serie dus snel online!