SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Loria | Baad in luxe en gezelligheid

(10 artikelen)

Loria serie: baad in luxe en gezelligheid

Keer op keer weet topmerk Germania ons te verbazen. En met de Loria-serie is dat niet anders. Deze badkamermeubels zijn namelijk prachtig tot in het allerkleinste detail. Ze stralen rust uit en zien er tegelijkertijd speels uit. Het is net die combinatie die de collectie zo onweerstaanbaar maakt. Wij zijn er zeker dat deze meubels ook jouw hart sneller laten slaan!

Meubels van uitzonderlijke kwaliteit

Badkamermeubels moeten veel doorstaan. Ze worden blootgesteld aan water en worden dagelijks veelvuldig gebruikt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de beste kwaliteit. Koop je de Loria meubels van Germania? Dan hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Zoals we dat van Germania gewoon zijn, zijn deze meubels een fraai staaltje vakmanschap. Ze werden gemaakt van de allerbeste materialen, waaronder melamine gecoat geperst hout en metaal. Ook zijn de meubels voorzien van een soft-close systeem wat ervoor zorgt dat de badkamermeubels nog langer meegaan.

Creëer je eigen wellness in huis

Uiteraard is het van groot belang om naar de kwaliteit te kijken bij de aankoop van badkamermeubels. Maar het is minstens even belangrijk dat ze er mooi uitzien. De Loria badkamermeubels bieden je de perfecte balans tussen schoonheid en duurzaamheid.

Ze zijn ook perfect afgestemd op de badkamer, omdat ze er erg sfeervol uitzien. Dit voornamelijk dankzij de kleurencombinatie. Wit en houtskleur zijn beiden kleuren die rust uitstralen. Precies wat je nodig hebt in je badkamer! We zijn er dan ook zeker van dat deze badkamermeubels zorgen voor de rust waar je zo hard naar verlangt wanneer je een drukke dag achter de rug hebt. Kortom, de ideale badkamermeubels voor het creëren van een eigen wellness in je badkamer!

Meer genieten met alle meubels uit de collectie

Met een Loria badkamermeubel zul je al voor heel veel sfeer zorgen. Maar je geniet nog meer indien je alle meubels uit de collectie aanschaft. De collectie bevat een grote badkamerkast, een kleine badkamerkast en een wastafelonderkast. Deze meubels passen perfect bij elkaar en zorgen stuk voor stuk voor een decor om in weg te dromen!

Rustgevende meubels kopen bij Furnea

Verwen jezelf met de praktische, duurzame en stijlvolle Loria meubels van Germania. De ideale manier om het beste uit je badkamer te halen! Als je ze wilt combineren met andere badkamermeubels, vind je zeker wat je zoekt in de rest van het assortiment. Ook voor meubels voor in de andere kamers van je woning kun je bij Furnea terecht. Als je geen zin hebt om ze zelf te monteren, kun je beroep doen op onze montageservice. Wel zo handig!