Bestel je Richmond Interiors Casa stofstalen bij Furnea

(6 artikelen)

Casa-stof: haal de natuur in huis 

Het Casa-stofje van Richmond Interiors brengt rust en vrede in huis, want het doet denken aan de natuur. Dit door de combinatie van linnen en polyester en de vele natuurlijke tinten waarin het verkrijgbaar is. Voor een landelijk interieur of een inrichting waarbij gezelligheid centraal staat, is dit dus een heel interessant stofje. Ontdek meer over de eigenschappen en voordelen van deze mooie stof!

Prachtige structuur 

De Casa-stof kenmerkt zich voornamelijk door de prachtige structuur. Het is enig in zijn soort. Dat is dankzij het linnen dat erin verwerkt zit. Want ook al bevat het slechts 15%, het zorgt voor de typische linnen look en feel. De overige 85% van de stof bestaat uit polyester. Daardoor is het zowel een mooi als erg duurzaam stofje.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk 

Dankzij de combinatie van linnen en polyester is de Casa-stof erg duurzaam. Als je kiest voor een zitbank met deze stof, beleef je er dus eindeloze jaren plezier aan. De stof onderging zelfs de Martindale-test (100.000) en scoorde daarin erg goed. Dat is hét bewijs voor een uitstekende levensduur.

Het stofje pluist daarnaast niet snel (3/4) en is vrij kleurvast (4), zowel nat als droog. En zeker niet onbelangrijk: het is eenvoudig om te reinigen en onderhouden. Uiteraard moet er wel enige voorzichtigheid geboden worden. Zo mag je de stof niet strijken of bleken. Daarnaast gebruik je het best geen te agressieve schoonmaakmiddelen. Een aanrader voor het reinigen van deze stof, is de Royal Textile Care Kit die je terugvindt in onze webwinkel.

Keuze uit mooie kleuren 

De Casa-stof is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, zoals taupe, zandbeige en champagne. Er zijn veel kleuren bij die je mooi kan combineren met vrijwel iedere andere kleur. Dat is handig, want op die manier hoef je niet te twijfelen of het wel bij de rest van je interieur past. Kies voor een lichte kleur als je je interieur een zachte en open uitstraling wilt geven of ga voor donker en zorg voor een meer stoere uitstraling.

Gebruik de Casa-stof voor het samenstellen van je Richmond Interiors zitbank bij Furnea 

De Casa-stof is een van de vele mooie stofjes die ontworpen zijn door Richmond Interiors. Ze zijn bij Furnea verkrijgbaar, omdat wij je de mogelijkheid bieden om zelf je zitbank samen te stellen. Dat doe je onder meer door je favoriete stofje uit te kiezen. 

Wil jij graag het Casa-stofje en de andere stofjes van Richmond Interiors van dichtbij bewonderen? Dan doe je er goed aan om onze showroom te bezoeken. Er zijn ook interieurexperts aanwezig die je kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes. Zo hoef je niet te vrezen dat je een zitbank koopt met het verkeerde stofje!