Copenhagen Bouclé stof: knuffelzachte stof waar je geen genoeg van krijgt

(1 artikelen)

Copenhagen-stof: knuffelzachte stof waar je geen genoeg van krijgt | Furnea

De mooie Copenhagen-stof of boucléstof van Richmond Interiors is een van de populairste stofsoorten. En dat is ook niet zomaar. Deze stof lijkt namelijk op de vacht van een teddybeer. Het is daarom knuffelzacht en uiterst aangenaam om op te zitten. De Copenhagen-stof kan je gebruiken voor het samenstellen van je Richmond Interiors zitbank. Kom meer te weten over de voordelen en specifieke eigenschappen. Zo weet je of deze stof voor jou de beste optie is! 

Duurzame stof waar je lang van geniet 

De Copenhagen-stof is volledig gemaakt van polyester en heeft een mooie lusjesstructuur. Het scoort erg hoog op de Martindale-test (100.000). Dat betekent dat het ontzettend slijtvast en geschikt is voor intensief gebruik. Het is dan ook een ideale stof om een zitbank van te maken. Daarnaast is er vrijwel geen pilling (5) en is de stof erg kleurvast (4/5). 

Maak je geen zorgen als je niet goed weet hoe je bouclé stof moet onderhouden, want het is echt helemaal niet moeilijk. Neem een vochtig doekje en dep het op de stof. Is er een hardnekkige vlek? Dan kan je voor het onderhoud de Royal Textile Care Kit gebruiken. De producten uit deze kit verlengen ook de levensduur.

Past in ieder interieur 

Boucléstof is heel erg trendy en past mooi in ieder interieur. Je kan het dus zowel toepassen in je modern als landelijke of andere soort inrichting. Het belangrijkste is dan dat je het goed combineert. Voor een stoer interieur, kan je het bijvoorbeeld combineren met ruwere materialen en als je voor luxe wilt zorgen kan je het samen gebruiken met gladde materialen, zoals metaal. Doordat het stofje verkrijgbaar is in een mooie tint wit, past het tevens goed bij andere kleuren. 

Ben je van plan om voor de Copenhagen Bouclé stof te kiezen en wil je het graag combineren met andere bouclé meubelen? Dan is er goed nieuws, want in het Richmond Interiors assortiment vind je ook een bouclé poef, een bouclé draaistoel, een bouclé eetkamerstoel en nog veel meer. Het loont zeker de moeite om alle opties te bekijken!

Stel je zitbank samen met mooie bouclé stof bij Furnea

De prachtige Copenhagen Bouclé stof vind je in terug in onze webshop en maakt deel uit van het topmerk Richmond Interiors. Het is de bedoeling dat je met deze stof een zitbank op maat samenstelt.

Als je graag meer wilt meten over de verschillende opties, is het een goed idee om langs te komen in de showroom. Interieurspecialisten kunnen je er ook goed helpen met het kiezen van de ideale stof. Zo ben je er zeker van dat je geen miskoop doet!