Emerald stof: zachte velvetstof voor een luxueus interieur

(9 artikelen)

Emerald-stof: zachte velourstof voor een luxueus interieur | Furnea

De Emerald-stof van Richmond Interiors is een van de meest geliefde stofjes op dit moment voor een zitmeubel. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de velvetzachte textuur. Want daardoor is het erg aangenaam om op te zitten. Maar het stofje is ook mooi om naar te kijken, kleurvast en erg stevig. Het heeft dus ontzettend veel voordelen. Kom te weten of de Emerald-stof ook voor jou de beste optie is voor het maken van een Richmond Interiors zitbank op maat!

Zijdezacht en kwalitatief 

De Emerald-stof is voor 97% van polyester en voor 3% van latex gemaakt. Deze materialencombinatie zorgt voor een lange levensduur. Het is ook een velvetstof wat betekent dat het heel erg zacht aanvoelt en luxe uitstraalt. Op de Martindale-test scoort het maar liefst meer dan 100.000. Het gaat daarnaast niet makkelijk pluizen (4/5) en is erg kleurvast (4/5). Je geniet dus talloze jaren van een zitbank die gemaakt is uit Emerald-stof. 

De stof is ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Het meest vuil kan je verwijderen met een vochtig doekje. Voor een grondige reiniging en onderhoud, raden wij je de Royal Textile Care Kit aan. Zo verleng je ook de levensduur van je zitmeubel.

Verkrijgbaar in heel veel kleuren 

Het fijn van de Emerald-stof is dat het verkrijgbaar is in ontzettend veel kleurtjes. Het is vooral te verkrijgen in neutrale en natuurlijke tinten, maar er zitten ook zeker speelse kleurtjes bij. Zo kan je kiezen voor een okergele, zilveren of opvallend blauwe stof.

Houd je het toch liever iets soberder? Dan vind je mokkabruin of donkergrijs wellicht het einde. Of wat dacht je van dolfijngrijs of zandbeige? Dit enkele interessante kleurtjes, maar er zijn nog zoveel meer opties. Je ontdekt ze allemaal als je langskomt in onze showroom

Stel zelf je zitbank samen met de Emerald-stof bij Furnea 

De Emerald-stof van Richmond Interiors is verkrijgbaar in de Furnea showroom. Het is interessant om langs te komen, omdat je er alle stofsoorten makkelijk met elkaar kan vergelijken. Zo maak je eenvoudig de juiste keuze. In onze showroom zijn tevens altijd interieurexperts aanwezig die je advies kunnen geven over welke stof en kleur er het best in je interieur past. Zo vermijd je al helemaal een miskoop! 

Heb je de mogelijkheid niet om langs te komen? Dan heb je ook in onze webshop enkele aanpassingsmogelijkheden. Daarnaast verkopen wij mooie Richmond Interiors zitbanken die reeds samengesteld zijn. Het is interessant om deze eens te bekijken, want wie weet zit de ideale zitbank voor jou er al bij.