Juke stof: duurzaam stofje waar ieder interieur blij van wordt

(13 artikelen)

Juke-stof: duurzaam stofje waar ieder interieur blij van wordt | Furnea

Een eigen zitbank samenstellen is erg leuk, want op die manier verkrijg je er eentje dat volledig bij je interieur en smaak past. Door Furnea en Richmond Interiors heb je deze mogelijkheid. Een van de vele keuzes die je in dat geval moet maken, is welk stofje je daarvoor gaat gebruiken. De Juke-stof is dan een van de beste opties, omdat het ontzettend veel voordelen heeft en goed past bij ieder interieur. Het is dus de moeite waard om te ontdekken! 

Gemaakt om naar te blijven staren 

Sommige dingen zijn zo mooi dat je er je ogen niet van af kan houden. Dat geldt ook voor de Juke-stof van Richmond Interiors. De zijdezachte structuur is namelijk om van weg te dromen. Als jij een zitbank wilt ontwerpen die ook een echte blikvanger is, hoef je dus niet langer te twijfelen. 

Doordat het stofje verkrijgbaar is in zowel opvallende als meer neutrale kleuren, kan je ook helemaal zelf bepalen hoe hard de zitbank opvalt. Als je het bescheidener wilt houden, is dit dus ook perfect mogelijk. 

Kwalitatieve stof waar je jarenlang plezier aan beleeft 

De Juke-stof is helemaal vervaardigd van polyester waardoor het erg lang meegaat. Op de Martinedale-test scoort het dan ook maar liefst 100.000. Het is tevens een stofje dat niet verkleurt door zonlicht (5) en niet snel pluist (5). 

Als jij een zitbank wilt samen stellen waar je heel veel jaren van gebruik kan maken, is de Juke-stof van Richmond Interiors dus een van de beste opties die er is. Zeker als je het goed onderhoudt. En dat is een fluitje van een cent, want je met een vochtig doekje kan je vlekjes eruit deppen. Lukt het je toch niet? Dan is dat geen probleem. In onze webwinkel vind je namelijk de Royal Textile Care Kit waarmee je vlekjes eenvoudig verwijdert én de levensduur van de stof verhoogt.

Geniet zorgeloos van je zitbank dankzij onze iProteqt All in House Service 

Als je echt helemaal geen risico wilt nemen, is het ook een goed idee om onze iProtect All in House Service bij te bestellen. Zo heb je de komende 5 jaar recht op gratis reparatie van je Juke-stoffen zitbank. Dat heeft als bijkomend voordeel dat je er zonder zorgen gebruik van kan maken.

Kleurrijk of sober? De keuze is aan jou!

Het Richmond Interiors assortiment bestaat uit heel wat verschillende kwalitatieve stofjes, maar geen een stof geeft je zoveel keuzemogelijkheden op vlak van kleur als de Juke-stof. De kans is daarom groot dat de beste stof voor het samenstellen van jouw droomzitbank erbij zit. Daarnaast kan je er verschillende sferen mee creëren. Kies bijvoorbeeld voor sensueel bordeauxrood en breng romantiek in je huis. Of ga voor een nostalgische koperkleur en reis terug in de tijd.

Mag het wat opvallender zijn? Dan is goud of bosgroen een goede keuze. En dit zijn slechts enkele van de vele opties. Dankzij de Juke-stof kan je dus perfect een zitbank samenstellen die mooi bij de rest van je interieur past. Zo geniet je nog meer van je woonkamer!

Personaliseer je zitbank met de Juke-stof bij Furnea 

Bij Furnea is het mogelijk om je Richmond Interiors zitbank te personaliseren. Daarbij kan je dan voor de mooie Juke-stof kiezen. Maar er zijn nog enkele andere opties. De beste manier om de juiste keuze te maken is door langs te komen in de Furnea showroom.

Daar kan je de verschillende mogelijkheden namelijk in het echt bewonderen. Bovendien zijn er steeds interieurspecialisten aanwezig die je advies geven wanneer dat nodig is. Zo kan je er zeker van zijn dat je de beste stof uitkiest voor je zitbank!