Alva bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(9 artikelen)

Alva bankstel: zelf samenstellen

Er gaat niets boven je eigen zitbank samenstellen. Want zo heb je een zitbank die precies past bij je gezin én je interieur. Als je kiest voor het Alva bankstel van Sits is dit mogelijk. Het bestaat namelijk uit verschillende modules waarmee je diverse modellen van zitbanken kan maken. Het is daarnaast mogelijk om de kleur, stof, poten en nog zoveel meer te kiezen. Ontdek de diverse mogelijkheden en creëer eindelijk de zitbank van je dromen!

Luxueuze zitbank om bij weg te dromen

De Alva zitbank ziet er erg stijlvol uit. Het werd dan ook ontworpen door Scandinavische topdesigners. Dat merk je meteen, want de schoonheid zit in elk detail. Er werd daarnaast goed nagedacht over zowel de vormgeving als het materiaalgebruik. Deze design zitbank is namelijk niet alleen mooi, maar ook erg duurzaam en comfortabel. Het is dus alles wat je van een zitbank verwacht én zoveel meer.

Vervaardigd met liefde voor het milieu

Wist je dat de zitbank modules van Sits allemaal gemaakt zijn met liefde voor het milieu? De onderdelen zijn namelijk voorzien van een massief FSC-gecertificeerde houten frame. Dat soort hout wordt gewonnen uit duurzame bossen. De milieuvriendelijkheid maakt het Alva meubel nog veel aantrekkelijker. Want nu kan je niet alleen jezelf, maar ook het milieu een groot plezier doen door deze eyecatcher aan te schaffen. 

Neem geen risico: bestel onze iProteqt All in House Service bij

Van de mooie Alva designzitbank wil je uiteraard zolang mogelijk genieten. Daarom is het belangrijk om het te onderhouden met de juiste producten. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken, want je vindt ze allemaal terug in onze webshop. Een aanrader voor deze zitbank, is de Royal Textile Care kit. Daarmee reinig en onderhoud je namelijk eenvoudig verschillende soorten stofjes.

Maar ook met goed onderhoud kan er natuurlijk nog altijd iets gebeuren. Iemand die drank morst op je zitbank bijvoorbeeld. Leuk is anders, maar als je onze iProteqt All in House Service bijbestelt, moet je daar niet wakker van liggen. Het geeft je namelijk recht op vijf jaar gratis reparatie. Ook handig indien je kids en/of huisdieren hebt, want dan is een ongelukje vaak nog sneller gebeurd.

Je zitbank zelf samenstellen? Dat doe je eenvoudig!

Misschien denk je dat het moeilijk is om zelf je zitbank samen te stellen, maar dat is helemaal niet waar. Al wat je hoeft doen, is de juiste keuzes maken. Er zijn heel veel dingen die je kan aanpassen.

Kies je favoriet model

Doordat het Alva bankstel uit modules bestaat, kan je zelf het model creëren dat je wenst. Wat dacht je van een super comfortabele chaise longue waar je je beentjes in kan uitstreken? Of misschien een hoekbank of u-bank waar je met een groot gezin in kan vertoeven? Het is allemaal mogelijk! Laat je gerust door ons adviseren als je niet kan beslissen.

Welk kleurtje en stofje maakt je vrolijk?

Weet je welk model zitbank het best in je woonkamer past? Dan is het tijd om een kleur en stofsoort te kiezen. Het is belangrijk om voor een kleur te kiezen waar je happy van wordt. Want een zitbank is een meubel dat erg opvalt in je woonkamer. Daarnaast dien je rekening te houden met de kleur van je muren, het plafond, de vloer en je andere meubels. Het is namelijk belangrijk dat alles mooi bij elkaar past om zo voor een sfeervol geheel te zorgen.

Ook de poten kan je aanpassen

Je kan ook kiezen welke poten er onder je designzitbank komen te staan. Er zijn zowel houten als aluminium poten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er verschillen op vlak van vormgeving. Zo kan je kiezen voor slanke elegante poten. Ideaal voor in je minimalistisch interieur. Maar als je ze graag robuuster hebt, kan dat ook.

Extra kussentjes voor jouw gemak

Last but not least kan je ervoor kiezen om extra kussentjes toe te voegen. Dat is een goed idee als je van nog meer comfort wilt genieten.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden in onze showroom

Als jij graag een design zitbank wilt kopen die helemaal afgestemd is op jouw noden en wensen, is deze Alva zitbank de beste optie. Al wat je hoeft te doen, is langskomen in onze showroom. Wij kijken dan samen met jou hoe we je perfecte zitbank kunnen samenstellen. Uiteraard adviseren wij je ook graag over bijpassende meubels. Kom dus zeker eens bij ons langs als je van je woonkamer het meest gezellig en stijlvol plekje wilt maken!