Anja bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(42 artikelen)

Anja zitbank: zelf samenstellen

De Anja zitbank ziet er erg sfeervol uit dankzij het Scandinavisch design. Het is dan ook een topper uit het Sits assortiment. Het bestaat bovendien uit tal van verschillende modules die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en stoffen. Deze kan je laten samenstellen zoals je wilt. Daardoor kan je de zitbank volledig ontwerpen naar wens. Dat is erg handig, want op die manier past het perfect in je interieur én bij je gezin. Kom meer te weten over de mogelijkheden en ontwerp ook de Anja zitbank van je dromen!

Designmeubel om trots op te zijn

De Sits zitbank modules zijn allemaal ontworpen door topdesigners. Daarom zijn het niet alleen prachtige blikvangers voor in je interieur, maar hebben zijn ze ook heel wat andere troeven. Meubeldesigners weten namelijk precies hoe ze een meubel zowel mooi als praktisch, duurzaam én comfortabel kunnen maken. Door te kiezen voor een Sits designzitbank doe je dus een slimme aankoop.

Sits heeft natuurlijk heel wat verschillende modellen, maar de Anja zitbank is perfect voor wie houdt van een prachtig Scandinavische look. Laat deze unieke zitbank stralen in je woonkamer. Het zal vrienden en familieleden die bij je langskomen verbazen, omdat het er zo bijzonder mooi uitziet. En ook voor jou is het na talloze jaren nog steeds erg leuk om dit designmeubel in huis te hebben, want je raakt het nooit beu!

Gemaakt met liefde voor het milieu

Ben je dol op de natuur en vind jij het belangrijk om te kiezen voor milieuvriendelijke meubels? Dan word je nog blijer van de Anja zitbank, want het heeft een frame dat vervaardigd is uit FSC-gecertificeerd hout.

Dat betekent dat het hout dat gebruikt wordt, gewonnen is uit duurzame bossen. Het is altijd fijn als je met je aankoop zowel jezelf als de natuur een groot plezier kunt doen! Het hout is ook massief wat betekent dat het erg lang meegaat.

Ontdek onze stijlvolle selectie

De Anja zitbank is personaliseerbaar, maar als je het jezelf makkelijk wilt maken, kan je ook kiezen voor de modellen die je terugvindt in onze webshop, deze zijn al samengesteld door onze experts. Dat gebeurde natuurlijk niet zomaar. Er werd namelijk rekening gehouden met de populariteit en het gebruiksgemak. De designzitbanken in ons assortiment voldoen dus aan de noden van de meeste gezinnen. Het is interessant om onze selectie te bekijken, want wie weet zit jouw perfecte zitbank er wel bij en hoef je deze dus zelf niet meer samen te stellen.

Maar als je het fijner vindt om je zitbank wel zelf samen te stellen, mag dat uiteraard ook. Je zitbank personaliseren is niet zo moeilijk, dus daar hoef je niet mee in te zitten. Bovendien mag je ons altijd om advies vragen als je moeilijk kan kiezen. Wij helpen je graag!

Zo ontwerp je een zitbank volledig naar je voorkeuren

De beste zitbank? Die ziet er voor iedereen anders uit. Daarom zijn module zitbanken tegenwoordig ook zo populair. De verschillende modules kan je namelijk aan elkaar plaatsen om zo de zitbanken van je dromen te realiseren. Maar naast de vorm zijn er nog veel meer aanpassingsmogelijkheden. We vertellen je hoe je het moet aanpakken!

Modellen

Als eerste stap kies je het juiste model van zitbank uit. Als je weinig plaats vrij hebt kan je bijvoorbeeld kiezen voor een twee- of driezitsbank. Heb je een beetje meer ruimte voor het plaatsen van een zitbank? Dan is een chaise longue, hoekbank of u-bank een betere optie. Houd ook rekening met de grootte van je gezin en wat je zelf het meest praktisch en mooi vindt.

Stofjes en kleuren

Nadat je weet welk model er het best bij jou, je gezin en je interieur past, kan je gaan nadenken over de stofjes en kleuren. Wil je het sober houden? Of vind jij het juist fijn om voor een fleurig kleurtje te kiezen? Het is vooral belangrijk dat het bij de rest van je interieur past. Denk er dus goed over na!

Poten

Bij deze module zitbank kan je ook de poten kiezen. Dat betekent dus dat je ze in een hoek kan laten plaatsen die je verkiest. Ook zijn ze verkrijgbaar in zowel hout als metaal. Hout geeft de zitbank een meer charmante uitstraling, terwijl metaal zorgt voor een stoere look. Het is dus maar welke stijl je verkiest.

Extra accessoires

De Anja module zitbank maakt het je ook mogelijk om extra accessoires bij te bestellen. Denk daarbij aan voetenbanken en/of voetenbanken met opbergruimte. 

Ontdek de oneindige aanpassingsmogelijkheden in onze showroom

Zoals je ziet is de Anja zitbank de ideale keuze indien je een zitbank wilt die volledig op jou, je gezin en je interieur is afgestemd. Het is wel een goed idee om naar onze showroom te komen indien je je zitbank volledig zelf wilt samenstellen, want daar zijn de meeste mogelijkheden.

Bovendien zijn er in onze showroom altijd experts aanwezig die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Door ons een bezoekje te brengen loop je dus helemaal geen risico op een miskoop. Daarnaast kunnen de experts je enkele andere prachtige meubels aanraden waarmee je deze topper kan combineren. Het loont dus zeker de moeite om de Furnea showroom te bezoeken!