Betty bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(29 artikelen)

Betty bankstel: zelf samenstellen 

Het Betty bankstel is een topper uit het Sits assortiment. Bij het ontwerp werd namelijk niet alleen rekening gehouden met schoonheid, maar ook vooral met comfort en duurzaamheid. Dat betekent dus dat je heerlijk kan relaxen op deze topper voor een erg lange tijd. Doordat de zitbank personaliseerbaar is, pas je het ook perfect aan al je noden en wensen aan. Wat een droom van een zitbank!

Ontworpen door Dan Ihreborn 

Het bijzondere aan het Betty bankstel is dat het ontworpen is door topdesigner Dan Ihreborn. Hij is in 1952 geboren in Zweden en werkt al sinds 1991 als freelance designer. Sinds die tijd heeft dit creatieve talent veel prachtige meubels ontworpen, waaronder de Betty zitbank voor het topmerk Sits. Dit is ongetwijfeld een van zijn beste ontwerpen. 

Designer Dan Ihreborn staat vooral bekend om het creëren van meubels die tot in het detail prachtig afgewerkt zijn. Dat merk je ook meteen bij de Betty zitbank. Daarnaast zie je dat er veel rekening werd gehouden met het comfort. En dat is toch wel het allerbelangrijkste als je op zoek bent naar zitbank! En er is nog iets bijzonder: de designer heeft de bank zo ontworpen dat het bestaat uit verschillende elementen. Zo kan je het zelf aanpassen naar je voorkeuren. Voor iedereen is er dus de perfecte Betty zitbank!

Verantwoord meubel waar je blij van wordt

Een ander groot voordeel van de Betty zitbank is dat het vervaardigd is uit duurzame materialen. Je kan kiezen uit meerdere stofjes, maar ze zijn altijd van de beste kwaliteit. Het frame is bovendien gemaakt uit FSC-gecertificeerd massief hout. Dat is niet alleen heel erg duurzaam, maar ook verantwoord hout.

Het wordt namelijk gewonnen uit duurzaam beheerde bossen. Dat is de dag van vandaag een erg groot voordeel, want de natuur beschermen is belangrijker dan ooit. Ben jij ook iemand met een groen hart? Dan maakt de Betty zitbank je gegarandeerd erg blij! 

De beste modellen voor je uitgekozen

Er zijn meerdere Betty zitbanken in ons assortiment verkrijgbaar. Deze modellen hebben wij gekozen op basis van gebruiksgemak en populariteit. Wij begrijpen dat iedereen andere voorkeuren heeft. Je hoeft deze modellen dus zeker niet te kiezen. Je past het bankstel eenvoudig aan je wensen en noden aan door bij een bezoekje te brengen in onze showroom!

Stel je eigen Betty zitbank samen in enkele eenvoudige stappen 

Wil jij heel graag zelf een zitbank samenstellen? Dan is het Betty bankstel iets voor jou. De aanpasmogelijkheden zijn namelijk erg divers. We vertellen je wat er mogelijk is, zodat je je kan voorbereiden voordat je bij ons langskomt! 

Soort bank 

Het grote voordeel van modules is dat je zelf kan beslissen welk soort zitbank het wordt. Wat dacht je van een mooie hoekbank? Of liever een chaise longue of driezitsbank? De keuze is volledig aan jou! Als je hulp nodig hebt, kan je altijd rekenen op ons.

Stoffen en kleurtjes 

Weet je welke soort zitbank je wilt? Dan is het tijd om een kleurtje en/of stofje te kiezen. Alle stoffen zijn van uitstekende kwaliteit, maar hebben allemaal een andere uitstraling. Welke kleur en stof je het best kiest, hangt vooral af van het kleurenpalet en de materialen die je gebruikt in je interieur.

Poten en kussens

Deze zitbank kan je ook aanpassen op vlak van poten. Kies voor houten poten en geef de zitbank een Scandinavische uitstraling of maak het wat stoerder met metalen poten. Er zijn ook diverse kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kan je kiezen welke extra kussens je erbij wilt. 

Breng een bezoekje aan de showroom en ontdek meer mogelijkheden

Zoals je ziet, kan je in onze webshop kiezen tussen verschillende modellen en kleuren van de Betty zitbank. De mogelijkheden zijn echter veel beperkter dan moest je bij ons langskomen. In onze showroom is het namelijk mogelijk om de zitbank volledig tot in het detail aan te passen. Zo zorg je ervoor dat je eindelijk de zitbank van je dromen hebt!

Een ander groot voordeel van een bezoekje brengen aan onze showroom, is dat je er altijd kan rekenen op het advies van onze ervaren interieurexperts. Dat is erg handig, want een zitbank kies je niet zomaar. Het is belangrijk dat je overal goed over nadenkt en onze experts kunnen je helpen tijdens dit proces. Zo vermijd je een miskoop!Betty bankstel: Stel eenvoudig je eigen zitbank samen | Furnea