Colorado Bankstel: zelf samenstellen

(32 artikelen)

Sits Colorado Bankstel: zelf samenstellen bij Furnea


Ontdek het Colorado bankstel van Sits als je graag een zitmeubel wilt dat ontworpen is door topdesigners en voorzien is van een uitstekende kwaliteit en comfort. Deze schoonheid kan je ook nog eens volledig aanpassen aan jouw noden en wensen. Vind jij het moeilijk om de zitbank te vinden die je zoekt? Dan is het voor jou een goede optie. Personaliseer het volledig naar je smaak en zorg voor de meest gezellige thuis!

Milieuvriendelijk designmeubel om blij van te worden

Deze design zitbank is milieuvriendelijk, want het frame is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Dat betekent dat het afkomstig is uit duurzame bossen. Door te kiezen voor het Colorado bankstel steun je dus het milieu. Dat is altijd mooi meegenomen!

Daarnaast is het ook gewoon een ontzettend mooi meubel. De strakke vormgeving is iets waar je geen genoeg van krijgt. De zitbank is bovendien zo vormgegeven dat het je heel wat comfort biedt. Op alle vlakken is het dus een echte topper. Als je hem in huis haalt, krijg je er dan ook zeker geen spijt van. 

Verzeker je zitbank met de iProteqt All in House Service

Dit bankstel is heel erg duurzaam, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets mee kan gebeuren. In een ruimte waar er veel geleefd wordt, is een ongelukje nu eenmaal snel gebeurd. En vlekjes of scheurtjes in je designerzitbank zijn wel het laatste wat je wil. Dankzij Furnea hoef jij je daar gelukkig niet druk over te maken, want wij hebben een All in House Service ter beschikking.

Deze dienst kan je mee bestellen bij je aankoop. Het is zeker de moeite waard om dit te overwegen, omdat je meubel op die manier gratis hersteld wordt voor de komende 5 jaar. Dat betekent ook dat je zorgeloos kan genieten van dit prachtig designmeubel. Extra handig met kleine deugnieten in huis!

Stel je zitbank eenvoudig zelf samen 

Er gaat niets boven het zelf samenstellen van een zitbank. Want vaak vind je een mooie zitbank, maar is deze toch niet volledig naar je smaak. Dat kom je niet tegen als je hem zelf mag samenstellen. Het is dan perfect afgestemd op je interieur. Het is bovendien erg makkelijk om te doen. Maar wat zijn de mogelijkheden? 

Verschillende modellen

Het bankstel bestaat uit diverse elementen. Deze worden aan elkaar bevestigd om zo allerlei modellen te creëren. Er zijn heel wat opties. Zo kan je kiezen voor een gezellige hoekbank die plaats biedt voor een groot gezin. Ook een u-model, driezitsbank, chaise longue of tweezitsbank is mogelijk. Twijfel je nog over wat de beste optie is voor jou? Vraag ons dan gerust om raad.

Stofjes en poten

De stofjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse kleurtjes. Datzelfde geldt voor de poten. Bij de poten kan je kiezen voor metaal of hout. Kies voor hout als je de zitbank een meer charmante en natuurlijke look wilt geven en voor metaal als je houdt van een moderne uitstraling.

Extra kussens

Extra kussens betekent extra gezelligheid en comfort. Daarom is het ook zo fijn dat je er zoveel kan bijbestellen als je wilt. Het is zelfs mogelijk om het formaat te kiezen. Natuurlijk kan je verschillende formaten ook met elkaar combineren.

Laat je adviseren door onze interieurexperts

Vind je het moeilijk om je keuze te maken uit al deze opties? Dan is het een goed idee om je door onze interieurexperts te laten adviseren. Daarvoor kom je wel het best naar onze showroom, want zo kunnen zij je makkelijker helpen.

Bovendien zijn er in onze showroom nog veel meer mogelijkheden om deze design zitbank te personaliseren. Je bent er ook van harte welkom. Wij zetten alvast thee en koffie voor je klaar!