Justus Bankstel: zelf samenstellen

(14 artikelen)

Justus bankstel: zelf samenstellen | Furnea

Het Justus bankstel is een nieuwe topper van Sits en werd ontworpen door topdesigner Niels Gammelgaard. Je kan dus rekenen op een lange levensduur en ultiem comfort. En dat bovenop het betoverend mooie design. Alsof dat niet genoeg is, kan je deze topper volledig personaliseren. Wil jij de zitbank van je dromen creëren? Dan kan dit als je voor het Justus bankstel kiest! 

Met liefde gecreëerd door Niels Gammelgaard

Dat Niels Gammelgaard een ervaren designer is, merk je direct als je de Justus zitbank bekijkt. Er werd namelijk goed nagedacht over elk detail. De topdesigner ontwerpt dan ook al voor een hele lange tijd de meest prachtige meubels. Hij behaalde heel wat succes met zijn eigen bedrijf dat hij in 1978 samen met Lars Mathiesesn oprichtte. En mag nu ook het assortiment van Sits verblijden met enkele toppers, waaronder deze Justus zitbank. Tot grote vreugde van Furnea en talloze klanten! 

Omdat Niels Gammelgaard over zijn hele werkperiode al heel wat populariteit vergaard heeft, is het ontzettend trendy om een Niels Gammelgaard meubel in huis te hebben. Deze zitbank is dus de beste optie als jij wilt genieten van een hip en trendy interieur dat nooit uit de mode raakt!

Ontdek de populaire opties in onze webshop 

Wil je het jezelf makkelijk maken? Kies dan voor een van de Justus zitbank in onze webshop. Dit model hebben wij speciaal voor jou geselecteerd, omdat het erg gebruiksvriendelijk is en goed past bij de meeste gezinnen. Neem dus zeker de tijd om het te bekijken.

Is het toch niet helemaal je ding? Geen enkel probleem, want de zitbank bestaat uit modules. Je kan het dus volledig samenstellen zoals je dat zelf wil. Daarvoor kom je het best bij ons langs in onze showroom, want je hebt er meer keuze en wij kunnen je er helpen met het geven van advies.

Milieuvriendelijke blikvanger

Heb jij een hart voor natuur? Dan word je nog blijer van de prachtige Justus zitbank, want het heeft een frame dat vervaardigd is uit massief FSC-hout. Dat betekent dat het hout enkel afkomstig is van duurzame bossen. Je kan dus zorgeloos van deze prachtige blikvanger genieten. Dat maakt het des te aangenamer om te hebben! 

Zelf je zitbank samenstellen in enkele eenvoudige stappen

Een zitbank die perfect bij je interieur past? Die stel je toch gewoon zelf! Het is helemaal niet moeilijk om te doen. Er zijn ook heel veel mogelijkheden. We vertellen je wat ze zijn, zodat jij weet hoe je je droomzitbank moet samenstellen!

Diverse modellen 

De eerste stap voor het samenstellen van je eigen zitbank is kiezen welk model je wilt. Er zijn namelijk verschillende soorten zitbanken. Zo heb je de kleinere twee- en driezitsbank. Deze zijn ideaal voor mensen die weinig plaats vrij hebben in hun woonkamer of een klein gezin hebben. De vierzitsbank, chaise longue, u-zitbank of hoekbank zijn geschikter voor de grotere gezinnen. Maar het is uiteraard ook een kwestie van wat je het mooist vindt.

Poten 

Ook de poten kan je aanpassen als je dat wenst. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Een juiste keuze maken is belangrijk, want hoewel de poten niet het eerste zijn waar je naar kijkt, hebben ze toch een grote invloed op de algehele look van je zitbank. Denk dus goed na over wat er het best bij je interieur past.

Stoffen en kleuren 

Er zijn tevens diverse soorten stofjes en kleuren verkrijgbaar. Dit zijn heel belangrijke keuzes, omdat ze zoveel invloed hebben op de uitstraling. Zorg er dus voor dat je een kleur kiest dat niet vloekt met de rest van je inrichting, maar eentje dat er perfect bij past. Als je niet kan beslissen, is het mogelijk om raad te vragen aan onze experts.

Kom langs in onze showroom en laat je adviseren door onze experts 

Al de keuzes die je hierboven kon zien, zijn mogelijk als je langskomt in onze showroom. Als je graag een zitbank wilt die volledig voldoet aan je wensen en noden, is het dus de moeite waard om ons een bezoekje te brengen

Dat is ook de beste manier om geen miskoop te doen, want wij hebben een sterk team van interieurexperts die je optimaal kunnen adviseren. Je kan dus rekenen op de best mogelijke combinatie!