Nova bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(59 artikelen)

Nova bank: zelf samenstellen

De Nova bank van Sits is de beste zitbank voor ieder interieur. Want je kan het eenvoudig aanpassen naar je smaak en eisen. Dat komt omdat het uit verschillende zitbank modules bestaat. Als je op zoek bent naar de perfecte zitbank voor in je woonkamer, is het dus erg interessant om deze topper te ontdekken!

Sfeervolle design zitbank om eindeloos van te genieten

Wist je dat de al de Sits zitbanken en zitbank modules ontworpen zijn door de beste Scandinavische designers? Om die reden zijn het ook stuk voor stuk blikvangers. Maar doordat ze ontworpen zijn door designers, werd er ook grondig nagedacht over het ontwerp en het gebruik van materialen. Dat betekent dus dat je van een duurzame zitbank geniet die ook nog eens erg comfortabel is.

Een design zitbank is ook leuk om te hebben, omdat je interieur op die manier er hip en trendy uitziet. Dat zorgt ervoor dat je nog meer van je woning geniet. Je kan een zitbank van Sits dus zien als een goede investering.

Bekijk de samengestelde modellen in onze webshop

Hoewel je volledig zelf een Nova zitbank kan samenstellen, is het ook mogelijk om te kiezen voor de zitbanken die je terugvindt in onze webwinkel. Het loont zeker de moeite om ze eens te bekijken, omdat het kan zijn dat je perfecte zitbank erbij zit. Zo hoef je hem zelf niet meer samen te stellen.

De modellen die je terugvindt in ons assortiment zijn vooral geselecteerd op basis van de laatste nieuwe meubeltrends en het gebruiksgemak. Is het toch niet helemaal je ding? Dan is dat zeker geen probleem, want dan kan je er alsnog voor kiezen om zelf een zitbank samen te stellen. Het is helemaal niet zo moeilijk, dus daar hoef je ook niet mee in te zitten.

Gemaakt met aandacht voor het milieu

De dag van vandaag wordt het steeds belangrijker om rekening te houden met het milieu. Als jij ook een groen hart hebt en het belangrijk vindt om je steentje bij te dragen, is de Nova zitbank iets voor jou. De zitbank modules hebben namelijk allemaal een FSC-gecertificeerd massief houten frame.

Dat betekent dat het hout afkomstig is van duurzame bossen, wat het dus milieuvriendelijk maakt. Het massief houten frame heeft ook als voordeel dat het erg kwalitatief is. Van een samengestelde zitbank zoals deze, kan je dus erg lang genieten.

Je ideale zitbank? Die stel je zelf eenvoudig samen!

Misschien denk je: 'De ideale zitbank bestaat niet', maar dan ben je verkeerd. Want het is echt mogelijk om een zitbank te kopen die voldoet aan al je wensen. Zeker indien je kiest voor de Nova zitbank, omdat je deze schoonheid eenvoudig zelf samenstelt. Hieronder ontdek je de verschillende aanpassingsmogelijkheden!

Model van de zitbank

De belangrijkste keuze die je zal moeten maken, is het model dat je zitbank krijgt. Zitbanken zijn namelijk verkrijgbaar in diverse modellen. Zo kan je kiezen voor een tweezitsbank. Dat is een goede optie als je een kleine woonkamer hebt. Een drie- of vierzitsbank is ook een mogelijkheid. Heb je heel veel zit- en ligruimte nodig? Dan raden wij je aan om voor een hoekbank, chaise longue of u-bank te kopen. Maar je hoeft helemaal niet te blijven twijfelen, want je mag ons altijd om raad vragen.

Kleurtjes en stofjes

Als je er zeker van bent welk model zitbank je wilt kopen, is het tijd om te bepalen in welke kleur en stof je hem wilt. De Nova zitbank modules zijn namelijk verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleurtjes en stofjes. Kijk daarvoor niet alleen naar wat je mooi vindt, maar ook naar de rest van je interieur.

Poten

Bij de Nova zitbank heb je ook heel veel opties op vlak van poten. Ze verschillen niet alleen in design, maar ook in materiaal. Kies voor elegante houten poten voor in een landelijk of Scandinavisch interieur. Voor een moderne inrichting is metaal weer een betere optie. En voor een industrieel interieur kan het beiden.

Ontdek de verschillende opties in de Furnea showroom

Zoals je hierboven kon zien, heeft deze mooie design zitbank heel veel aanpassingsmogelijkheden. Het is dus helemaal niet moeilijk om de zitbank samen te stellen dat volledig bij jou en je gezin past.

Om gebruik te kunnen maken van al deze opties, is het echter aangeraden om langs te komen in de Furnea showroom. Eens je ter plaatse bent, kunnen onze interieurexperts je ook beter helpen bij het maken van de juiste keuze. Een bezoekje brengen aan onze showroom is dus de moeite waard!