Ohio bankstel - Zelf samenstellen bij Furnea

(30 artikelen)

Ohio bankstel: zelf samenstellen

Het is niet altijd eenvoudig om een zitbank te vinden die voldoet aan al je verwachtingen. Vaak vind je er eentje dat mooi is, maar toch niet comfortabel zit of omgekeerd. Maar de Ohio module zitbank van Sits, overtreft je wildste interieurdromen. Deze designzitbank is namelijk zowel uiterst comfortabel als duurzaam en mooi. Doordat het uit verschillende elementen bestaat, kan je het ook helemaal aanpassen. Ontdek deze topper van Sits en laat je woonkamer schitteren!

Niet zomaar een zitbank

De ene zitbank is de andere niet. En hoewel er heel wat mooie modellen bestaan, is deze van Sits een echte uitblinker. Deze schoonheid is namelijk ontworpen door bekende Scandinavische designers. Daardoor heb je niet alleen een pronkstuk in huis, maar ook een uiterst duurzaam en comfortabel meubel.

Het is tevens de beste optie als je een zitbank op maat wilt, want je kan het model, de stof, poten en kleuren kiezen. Dat is mogelijk omdat het bestaat uit modules en verkrijgbaar is in meerdere uitvoeringen. Als bonus zijn de zitbank modules ook allemaal milieuvriendelijk, want ze hebben een massief FSC-gecertificeerd houten frame. En dat is de dag van vandaag zeker niet onbelangrijk!

Laat je inspireren door onze selectie

In onze webwinkel vind je al enkele samengestelde Ohio zitbanken terug. Deze toppertjes hebben wij voor jou uitgekozen op basis van gebruiksgemak en de laatste nieuwe interieurtrends. Als je geen inspiratie hebt, is het dus interessant om ze te bekijken.

Vind je het toch fijner om je fantasie te gebruiken en volledig zelf je zitbank samen te stellen? Dan mag dat natuurlijk ook. De keuze is volledig aan jou. En als je er dan toch niet uitkomt, kan je je altijd tot ons richten voor raad. Wij helpen je graag!

Ontwerp de zitbank van je dromen in slechts enkele stappen

De perfecte zitbank is niet langer een onbereikbare droom. Dankzij de Ohio modules is het mogelijk. Je hoeft ook niet veel te doen om hem volledig naar je smaak en wens aan te passen. Je dient alleen maar enkele simpele stapjes op te volgen!

Kies het juiste model

Zitbanken bestaan in verschillende modellen. Het fijne aan een module zitbank is dat je deze samen kan plaatsen om zo de ultieme zitbank te creëren. Voor kleine gezinnen is een twee- of driezitsbank bijvoorbeeld aangeraden. Als je meer beweegruimte wil, is een hoekbank of chaiselongue dan weer een betere keuze. En zo is er voor ieder gezin de ideale zitbank. Vind je het moeilijk om te kiezen? Dan mag je ons zeker om advies vragen!

Bepaal de kleur en stof

De modules van deze zitbank bestaan ook in diverse kleuren en stoffen. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat er precies bij de rest van je woonkamer past. Zachte kleurtjes, stoere tinten of fleurig? Er is zeker voldoende keuze voor iedereen!

Voeg je poten toe

De Ohio module zitbank is ook verkrijgbaar met diverse poten. Deze verschillen niet alleen in vormgeving, maar ook in materiaal. Hout, metaal of geschilderd? De keuze is aan jou. Elk materiaal geeft de zitbank een andere uitstraling. Denk er dus goed over na!

Ontdek alle mogelijkheden in de Furnea showroom

Zoals je al zag, heeft de Ohio module zitbank heel veel aanpassingsmogelijkheden. Als je hem echt volledig naar je wensen wilt laten aanpassen, kom je daarvoor het best langs in onze showroom. Want daar zijn er veel meer mogelijkheden.

In de Furnea showroom staan er bovendien interieurexperts voor je klaar. Zij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuzes. Erg handig, want op die manier vermijd je een miskoop!