Palma bankstel zelf samenstellen bij Furnea

(50 artikelen)

Sits Palma zitbank: zelf samenstellen

De beste zitbank voor in je woonkamer? Die maak je helemaal zelf met de Palma modules van Sits. Hoewel je misschien denkt dat het erg moeilijk is, doe je het in slechts enkele eenvoudige stappen. Kom er meer over te weten zodat je binnenkort ook geniet van de ideale zitbank die voldoet aan al je eisen en wensen!

Relaxen is nog zoveel fijner 

De Sits module zitbanken zijn allemaal samengesteld door designers. Deze creatieve zielen houden bij het ontwerpen van fraaie zitmeubels niet alleen rekening met de look, maar ook met de duurzaamheid en het comfort. Als je kiest voor de Palma zitbank kan je dus zeker zijn van ultiem comfort wat betekent dat je nog zoveel meer geniet van je relaxmomenten voor de televisie. Het enige probleem is dat het nog moeilijk wordt om dit comfortabel meubel te verlaten. 

Doordat de eyecatcher vervaardigd is van FSC-gecertificeerd massief hout, polyurethaanschuim en kwalitatieve stoffen gaat het tevens talrijke jaren mee. Dat is fijn, want van een prachtige designzitbank zoals deze wil je uiteraard zolang mogelijk genieten. Als je er ook nog eens zorgeloos van wilt genieten, bestel je het best onze iProteqt All in House Service bij. Met deze dienst heb je de komende 5 jaar namelijk recht op gratis reparatie.

Vriendelijk voor het milieu 

Zoals je al zag hebben de Palma zitbank modules van Sits een FSC-gecertificeerd massief houten frame. Dat maakt het niet alleen erg duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. Want FSC staat voor hout dat enkel en alleen gewonnen wordt uit duurzame bossen. Als jij dus een hart hebt voor het milieu en het belangrijk vindt om je steentje bij te dragen, maakt de Palma zitbank van Sits je nog gelukkiger!

Ontdek de meest populaire modellen 

In onze online meubelwinkel vind jij al enkele voorbeelden van hoe de Palma zitbanken kunnen worden samengesteld. Wij hebben deze modellen voor jou geselecteerd op basis van gebruiksvriendelijkheid en populariteit. 

Hoewel het dus mogelijk is om je eigen zitbank samen te stellen, kan je het jezelf ook makkelijk maken en kiezen voor één van deze modellen. Aan de hand van het dropdown menu dat je rechts terugvindt, pas je het bovendien eenvoudig aan. Voor meer mogelijkheden is het wel een goed idee om langs te komen in onze showroom. 

Zelf een zitbank samenstellen is eenvoudig! 

Wist je dat het zelf samenstellen van een zitbank heel erg eenvoudig is? Je hoeft er helemaal geen Einstein voor te zijn of ontzettend veel tijd in te steken. Bovendien zijn er veel opties. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden!

Kies het perfecte model 

De eerste stap is het kiezen van het juiste zitbank model. Er zijn namelijk veel verschillende soorten. Zo zijn er u-model zitbanken, zitbanken met een chaise longue gedeelte, driezitsbanken, vierzitsbanken, enzovoort. Bij het uitkiezen van het perfecte model is het vooral belangrijk om er rekening mee te houden hoe groot je gezin is en hoeveel plaats je vrij hebt. Maar uiteraard is het ook belangrijk om te kiezen voor een model van zitbank dat je het mooist vindt. Raak je er niet aan uit? Dan kan je rekenen op ons advies!

Welke kleurtje en stofje wil je?

Heb je besloten wat voor soort zitbank je wilt? Dan mag je een stofje en kleurtje kiezen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wat er voor jou de beste optie is, hangt af van het kleurenpalet in je interieur en welke stijl je wilt verwezenlijken. Bij een landelijk interieur passen aardekleuren en andere natuurlijke tinten bijvoorbeeld goed. Pasteltinten zijn dan weer mooi voor in een Scandinavisch interieur. En een industrieel of modern interieur fleurt op bij het gebruik van iets stoerdere kleurtjes. 

Voeg de poten toe die je het mooist vindt 

De aanpassingsmogelijkheden zijn niet bij elke Sits module zitbank hetzelfde. Bij de Palma zitbank heb je bijvoorbeeld nog meer keuze op het gebied van poten in vergelijking met de meeste andere Sits module designzitbanken. Dat is fijn, want het betekent dat je het nog meer kan personaliseren. Zo kan je niet alleen het materiaal van de poten kiezen, maar ook de vorm. Bekijk goed de mogelijkheden, zodat je de zitbank nog meer aan je smaak kan aanpassen.

Kies je favoriete armleuningen

De Palma zitbank modules bieden je tevens veel opties op vlak van armleuningen. Niet alleen kan je de uitvoering, de plaats en het formaat kiezen, het is ook mogelijk om ze van extra kussens te voorzien voor nog meer comfort. Dat komt goed van pas indien je de armleuningen vaak als hoofdsteun gebruikt wanneer je languit ligt.

De verschillende aanpassingsmogelijkheden ontdek je in onze showroom

Het is mogelijk om de Palma zitbank in onze webwinkel aan te passen aan je wensen en noden, maar het is zoveel eenvoudiger als je daarvoor naar onze showroom komt. Je hebt er namelijk veel meer mogelijkheden. Bovendien zijn er steeds interieurexperts aanwezig die je kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Kom dus zeker eens langs als jij je droomzitbank wilt creëren. De koffie en thee staan alvast voor je klaar!