SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Benvenuto Design | Amalti serie: praktische slaapkamermeubels

Amalti serie: praktische slaapkamermeubels in een modern jasje

Word je happy van moderne meubels? Dan kan de Amalti serie van Benvenuto Design je zeker bekoren. De slaapkamermeubels zijn namelijk allemaal erg strak vormgegeven en dus stuk voor stuk de mooiste blikvangers voor in een moderne inrichting. Maar de meubels uit deze collectie hebben nog veel meer troeven. Ze zijn dus erg interessant om te ontdekken!

Luxueus maar toch bescheiden

Dankzij hun strakke uiterlijk zijn de Amalti meubels bescheiden. Toch stralen ze pure luxe uit. Dat hebben ze voornamelijk te danken aan hun modern ontwerp en de ledverlichting die in de kasten met tussenruimte voorzien is. Al je dus al jaren droomt van een luxueuze inrichting, kan jij eindelijk die interieurdromen werkelijkheid maken!

Het bijkomende voordeel van de ledverlichting is dat de meubels ook 's avonds voor de nodige sfeer zorgen. Ze maken intieme momentjes met je partner nog bijzonderder en laten je beter tot rust komen. Het zijn dus meubels om op verliefd te worden!

Sfeerbrengers voor in je slaapkamer

De Amalti serie richt zich voornamelijk op de slaapkamer. In het assortiment vind je dan ook bedden, nachtkastjes, kledingkasten, ladekasten en commodes. Dat is fijn, want het betekent dat je de ruimte echt helemaal compleet kan maken. Je geniet bovendien zoveel meer in een interieur met meubels in hetzelfde design.

Kies de kleur die bij je kamer past

De Amalti meubels zijn verkrijgbaar in het wit, beton en walnoot accenten. Alle kleuren geven je interieur een andere uitstraling. De witte meubelen zorgen bijvoorbeeld voor meer luxe, terwijl de walnoot meubelen warmte aan je inrichting toevoegen. Het is dus maar wat je verkiest!

Ze zijn echter allemaal uit hetzelfde materiaal gemaakt, namelijk kwalitatief meubelplaathout. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk afgewerkt met een melamine coating. Van een Amalti meubel kan je dus altijd heel lang genieten, welke uitvoering je ook kiest!

Blikvangers met veel opbergruimte

Het is erg belangrijk om te kiezen voor slaapkamermeubels die mooi zijn, maar dat is zeker niet het enige dat telt. Gelukkig hebben de Amalti meubels je veel meer te bieden dan enkel maar schoonheid. Ze zijn namelijk ook gebruiksvriendelijk en praktisch. Vooral de kastjes, omdat deze van veel lades voorzien zijn en ze je dus ontzettend veel opbergruimte bieden.

Moderne slaapkamermeubels kopen bij Furnea

Wil jij graag deze mooie moderne slaapkamermeubels kopen? Dan vind je het vast fijn om te weten dat je bij Furnea niet te maken hebt met extra kosten. Je hoeft namelijk niet meer te betalen voor de bezorging en krijgt zelfs 5 jaar gegarandeerde garantie.

Daarnaast mag je je meubel zonder verplichtingen uitproberen, want wij bieden je 100 dagen bedenktijd. En als je onze raad nodig hebt, staan wij voor je klaar. Slaapkamermeubels kopen is bij Furnea dus erg leuk!