SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Benvenuto Design Ottica Serie | Strakke slaapkamermeubels

(14 artikelen)

Ottica serie: Strakke slaapkamermeubels met een vleugje speelsheid

Wil jij je slaapkamer een stijlvolle metamorfose geven? Dan komen de Ottica meubels van Benvenuto Design daarvoor goed van pas. Zeker als je de ruimte wil vullen met luxe en een vleugje speelsheid, want dat is precies wat de eyecatchers uit deze collectie uitstralen. De meubels zijn daarnaast erg praktisch en duurzaam. Wij van Furnea zijn trots op deze mooie collectie. En en we zijn er zeker van dat ook jij ze met veel trots in huis haalt!

Ontworpen om je te betoveren

Benvenuto Design is een expert in het ontwerpen van meubels. Daar is de Ottica serie opnieuw het bewijs van. De toppers uit de collectie betoveren je hele slaapkamer omdat ze ongelofelijk mooi zijn. Ze stralen pure luxe uit maar zijn toch allesbehalve saai!

De meubels zijn dus bedoeld om je te betoveren. En doen dat voor een lange tijd, omdat ze gemaakt zijn uit kwalitatief melamine meubelplaathout en afgewerkt zijn met matte lak. Met de Matlak Reiniger houd je ze zelfs nog langer in optimale conditie. Dat is wel zo fijn, want het betekent dat je er nog langer plezier aan beleeft!

Meubels die goed van pas komen

De meubels uit de collectie zijn allemaal gemaakt voor jouw gemak. De schuifdeurkast is bijvoorbeeld voorzien van heel veel schappen en roedes en je kan nog legplanken en roedes toevoegen zodat je zeker voldoende plaats hebt. Het is zelfs mogelijk om ledverlichting en soft-close kit bij te bestellen.

De commode en het nachtkastje hebben dan weer verschillende lades. Het bed is vooral erg comfortabel en biedt veel ligplaats. Dus hoewel de Ottica meubels heel strak ontworpen zijn, geven ze je ontzettend veel gemak!

Goed combineerbaar met andere meubels

Het strak design van de Ottica meubels laat je toe om hen te combineren met tal van andere meubels. Kijk bijvoorbeeld eens naar de andere minimalistische meubels uit onze collectie. Daar vind je zeker wat je zoekt.

Omdat de meubels mat zijn afgewerkt, combineer je ze wel het best met meubels die voorzien zijn van dezelfde afwerking. Maar dan zijn er nog steeds eindeloze combineermogelijkheden. Weet je niet wat kiezen? Vraag dan gerust raad aan onze interieurexperts!

Geniet van een complete serie

Een ander groot voordeel aan de Ottica serie is dat deze erg compleet is. Alle meubels die je nodig hebt in je slaapkamer vind je er namelijk in terug. Zo bevat de serie een bed, een nachtkastje, een commode en een schuifdeurkast. Alles is perfect op elkaar afgestemd en wanneer je de meubels samen gebruikt, zorg je voor de perfecte sfeer in je slaapkamer. Dat is belangrijk, omdat het je nachtrust bevordert en je meer laat genieten van de ruimte.

Strakke slaapkamermeubels kopen

Zorg voor een prachtige minimalistische slaapkamer met de Ottica meubels van Benvenuto Design. Je vindt ze allemaal aan een scherpe prijs bij Furnea. Bij ons zijn er ook geen verborgen kosten. Zelfs voor de bezorging hoef je niets te betalen. Bovendien geven wij je een aantal extra's zoals 5 jaar gegarandeerde garantie en 100 dagen bedenktijd. Van slaapkamermeubels kopen bij Furnea word je dus blij!

Vind je het belangrijk om de meubels in het echt te zien voordat je ze koopt? Dan is het mogelijk om naar onze showroom te komen. Wij ontvangen je er graag! Onze interieurexperts zullen je er bovendien het advies geven dat je nodig hebt. Kan je niet langskomen? Dan helpen wij je natuurlijk ook graag online verder!