Benvenuto Design Soler serie | Romantische slaapkamermeubels die rust uitstralen

(12 artikelen)

Soler serie: Romantische slaapkamermeubels die rust uitstralen

Benvenuto Design heeft een nieuwe slaapkamermeubel collectie die ieders hart laat sneller slaan: de romantische Soler serie. De meubels uit deze collectie zijn ontzettend elegant en fleuren de slaapkamer meteen op. Precies wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen relaxen! Daarnaast kunnen ze goed tegen een stootje en zijn ze onderhoudsvriendelijk. Als je de Soler collectie bij Furnea ontdekt, krijg je daar dus geen spijt van! 

De meest elegante blikvangers

De Soler meubels zijn werkelijk bijzonder. Dit heeft alles te maken met hun sierlijke vormgeving. De poten zijn gebogen en afgeschuind wat ze een speelse look geeft. Daarnaast bevatten ze stuk voor stuk de meest prachtige krulletjes. In combinatie met de zachte witte kleur zijn het elegante blikvangers die rust uitstralen. Ze zijn dan ook perfect voor in de slaapkamer

Kwalitatieve meubels die je jarenlang plezier schenken

Als je kiest voor de meubels uit de Soler collectie, haal je pure kwaliteit in huis. Ze zijn namelijk vervaardigd van meubelplaathout en hebben massief eikenhouten poten. Ondanks dat ze elegant ontworpen zijn, zijn ze erg kloek. Je kan er dus zonder probleem spullen op en in plaatsen. Bovendien kan je er dankzij de goede kwaliteit ontzettend lang van genieten!

De meubels zijn daarnaast afgewerkt met een laag melamine die ze beschermt tegen krassen en makkelijk maakt om te reinigen. Met de Foam Cleaner verleng je zelfs de levensduur. Het is dus een goed idee om dit product bij te bestellen. Als je dat tegelijkertijd doet, krijg je van Furnea extra korting! 

Creëer een oase van rust 

Na een zware dag is het fijn om tot rust te komen in je slaapkamer. Zo kan je met volle energie aan een nieuwe dag beginnen. De Soler meubels maken je dit door hun zachte en sierlijke look mogelijk. Als je alle meubels uit de serie met elkaar combineert, zorg je zelfs voor een nog betere sfeer. Je komt ook zeker niets tekort, want de serie bevat een mooi bed, een commode, een schuifdeurkast en een nachtkastje. Kortom, alles wat je nodig hebt!

Natuurlijk kan je ook slechts voor één meubel uit de collectie kiezen. Maar door alle blikvangers te kopen, laat je je slaapkamer nog meer rust uitstralen, want je zorgt zo voor een mooi geheel. Het is dus de beste optie als je een oase van rust wilt creëren. 

Laat je meubels monteren door Furnea

Ben je zelf geen klusheld? Dan is dat geen probleem, want je kan je meubels laten monteren door Furnea. Ook als je wél handig bent, is deze dienst het overwegen waard, omdat je op die manier veel tijd uitspaart. Je kan eenvoudig gebruikmaken van de montagedienst door ons een mail te sturen voor een prijsopgave. 

Elegante slaapkamermeubels kopen bij Furnea 

De Soler slaapkamermeubels vind je bij Furnea aan mooie prijzen. Als je ervoor kiest om de slaapkamermeubels te kopen bij ons, worden ze bovendien kosteloos bij je thuisbezorgd. Heb je nog je twijfels? Dan loop je geen risico op een miskoop, want wij maken het je mogelijk om je meubels gratis te retourneren binnen de 100 dagen! 

Bij elke aankoop krijg je tevens 5 jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast hebben wij een showroom waar je naartoe kan gaan indien je de meubels in het echt wilt bekijken (niet alle meubels staan opgesteld in de showroom, wel kun je langskomen voor advies en uitleg - Koffie een Thee staat altijd klaar). Kom gerust langs en laat je adviseren door onze interieurexperts om helemaal zeker te zijn!