SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Benvenuto Design Xaos serie | Zorg voor gezelligheid in je slaapkamer

Xaos serie: Zorg voor gezelligheid in je slaapkamer

De Xaos serie is een nieuwtje van Benvenuto Design. Voor ons was het liefde op eerste gezicht. En we zijn er zeker van dat jij er ook spontaan dol op bent. De mooie serie bevat namelijk de meest unieke slaapkamermeubels die pure gezelligheid uitstralen. Precies wat er nodig is in de slaapkamer! Daarnaast zijn ze kwalitatief en makkelijk te onderhouden. Als je deze prachtige serie niet ontdekt, mis je dus heel wat.

Speelse patronen om blij van te worden

De Xaos meubels zijn niet zoals andere slaapkamermeubels. Ze hebben namelijk een uniek design waar je nooit genoeg van krijgt. Dat heeft veel te maken met de diverse speelse patronen waarvan ze zijn voorzien. Vierkantjes, cirkels, gebogen lijnen en andere leuke versieringen wisselen elkaar af. Hoe groter het meubel, hoe meer speelse patronen het bevat. Het is werkelijk bijzonder om naar te kijken.

De rest van de meubels is erg strak gehouden, omdat de patronen op die manier nog beter tot hun recht komen. Dankzij deze unieke combinatie kan je de meubels zowel in een moderne als landelijke inrichting gebruiken. En zelfs in tal van andere interieurstijlen! Wil je zeker zijn dat ze passen bij jouw inrichting? Dan mag je altijd raad vragen aan onze experts!

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Als je een prachtig speels interieur wilt creëren, zijn de Xaos meubelen precies wat je zoekt. Het is zelfs mogelijk om voor nog meer speelsheid te zorgen door de diverse kleuren met elkaar te combineren. De meubels zijn allemaal wit, maar sommige hebben eiken en andere antraciete details. Dat is ook de reden waarom je ze kan combineren. Als je het liever bij één kleurtje houdt, mag dat natuurlijk ook. De keuze is aan jou!

Betaalbare slaapkamermeubels van hoge kwaliteit

Wanneer je nieuwe meubels zoekt, kijk je waarschijnlijk voornamelijk naar het design. Dat is logisch, want je wilt natuurlijk een bepaalde look en sfeer creëren. Toch is de kwaliteit van de meubels minstens even belangrijk. Alleen zo weet je zeker dat je er lang plezier aan beleeft.

De Xaos meubelen bieden je het beste van beide werelden: onevenaarbare schoonheid én uitstekende kwaliteit en dat aan een erg scherpe prijs. Daardoor zijn ze ook zo'n goede keuze. De meubels zijn bovendien makkelijk te reinigen, want ze zijn gemaakt van melamine gecoat meubelplaathout en metaal. Altijd fijn als je niet urenlang moet schrobben!

Alles wat je nodig hebt

In de Xaos serie vind je nachtkastjes, commodes, schuifdeurkasten en bedden. Kortom, alles wat je in de slaapkamer nodig hebt. Het is fijn om meubels in dezelfde stijl te kunnen kopen, omdat het zorgt voor meer sfeer. Nog iets wat de Xaos serie erg interessant maakt!

En als je dan toch iets tekortkomt, vind je erg eenvoudig meubels om ermee te combineren dankzij hun strak design. Neem in dat geval zeker een kijkje in de rest van het Benvenuto Design assortiment!

Gezellige slaapkamermeubels kopen bij Furnea

Slaapkamermeubels kopen is bij Furnea een groot plezier. Bij ons geniet je namelijk van 5 jaar gegarandeerde garantiebij iedere aankoop. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over meubels die stukgaan. Wij bezorgen je meubels ook altijd gratis en geven je de mogelijkheid om binnen de 100 dagen gratis te retourneren.

Wist je ook dat Furnea een showroom heeft in Schiedam? Dat betekent dat je alle meubels ook in het echt kan komen bekijken als je dat wenst. Wanneer je bij ons langskomt, word je alvast verwend met koffie en thee én krijg je interieuradvies op maat. Fijn, toch?