Eenpersoonsbed | Koop je bij Furnea

(10 artikelen)

Eenpersoonsbed

Je hebt niet altijd de ruimte om een groot ledikant neer te kunnen zetten, en soms is dat ook wel een beetje overbodig. In een kinderkamer of logeerkamer heb je bijvoorbeeld al genoeg aan een heerlijk zacht eenpersoonsbed. Een eenpersoonsbed is tegenover een tweepersoonsbed ook ruimtebesparend en kan gemakkelijk met één zijkant tegen de muur worden gezet. Eigenlijk zijn eenpersoonsbedden een stuk knusser en gezelliger, en al helemaal wanneer deze gecombineerd zijn met bijpassende slaapkamer meubels. En wie denkt dat je niet optimaal kunt relaxen heeft het helemaal mis! Want ook in een eenpersoonsbed kun je heerlijk in de kussens neerploffen.

Eenpersoonsbed met opbergruimte

Bij de meeste opbergbedden heb je onder de lattenbodem ruimte om bijvoorbeeld opbergbakken met wieltjes neer te zetten. Maar, er zijn ook modellen met opbergruimte. Zo heb je een eenpersoonsbed met lade of een eenpersoonsbed met onderschuifbed. Afhankelijk van jouw wensen kun je dan kiezen voor meer opbergruimte of een slaapplek voor logees. Zo zie je dat weinig ruimte geen beperking hoeft te zijn. Er zijn talloze mogelijkheden om de ruimte in een slaapkamer optimaal te benutten met een eenpersoonsbed of ledikant. Kleedt het geheel vervolgens leuk aan met passende beddengoed, een paar leuke sierkussens en een zacht vloerkleed. Je zult zien jij of je kids iedere morgen met een glimlach opstaan.

Een eenpersoonsbed kopen bij Furnea

De inkopers van Furnea hebben speciaal voor jou een leuke collectie eenpersoonsbedden samengesteld. In onze online woonwinkel vind je eenpersoonsbedden voor kinderen en eenpersoonsbedden voor singles. De modellen lopen uiteen van chique tot landelijk en ook op het gebied van materialen is er veel keuze. Heb je een eenpersoonsbed gezien? Dan is deze eenvoudig online te bestellen vanuit je luie stoel. Nadat je bestelling is afgerond gaan wij voor je aan de slag en kun jij rustig afwachten tot jouw eenpersoonsbed geleverd word. Wil je direct helemaal klaar zijn? Neem dan ook eens een kijkje bij onze matrassen en nachtkastjes.