Kies jouw droom ledikant

(155 artikelen)

Populair in deze categorie

Als je eenmaal slaapt in een ledikant van jouw keuze, dan heb je geen sprookjesprins of -prinses nodig om je wakker te kussen. Oké, het mág natuurlijk wel, maar in je nieuwe ledikant slaap je heerlijk en word je uitgerust wakker. Je hebt namelijk precies het bed kunnen kiezen waar jij blij van wordt. Zoveel keuze en zoveel stijlen op het gebied van slaapkamer meubels, daar zit altijd jouw perfecte ledikant bij. Of je nu houdt van praktisch en in één moeite door wat extra bergruimte kiest, of je houdt van romantisch en stijlvol. Er zijn altijd wel complete ledikanten die passen bij jouw stijl. Dat weten we zeker!

Wij hebben een ledikant voor iedere smaak

Een ‘gewoon’ ledikant kan bij Furnea.nl ook al beschikken over opbergruimte, maar kies je voor een opbergbed, dan heb je helemaal veel opberggemak. Er is een design ledikant voor iedere smaak, ook zonder die praktisch extra’s, gewoon met een heerlijke ombouw waardoor het onder je bed niet zo’n stofnest wordt. Passend bij je andere slaapkamer meubels, die je natuurlijk ook hier kunt kiezen. Want behalve bedden kun je kiezen voor een schuifdeurkast, een draaideurkast en zelfs een kaptafel. Stuk voor stuk meubels van mooie kwaliteit en design waar je mee voor de dag kunt komen.

Bestel je ledikant online bij Furnea.nl

Het ledikant van jouw keuze bestel je eenvoudig met een paar muisklikken. Dankzij onze ervaren inkopers betaal je altijd een geweldige - lage - prijs. Voor een ledikant goedkoop slaag je dus zeker! Ze kennen de beste adresjes en hebben de beste contacten om voor jou de leukste meubels in te kunnen kopen. Jouw ledikant wordt verzekerd bezorgd en je kunt onze bezorger precies volgen op zijn weg naar jouw huis. We sturen je daarvoor in onze bevestigingsmail een Track en Trace. Zo weet je wanneer je thuis moet zijn om jouw nieuwe ledikant, schuifdeurkast of draaideurkast in ontvangst te nemen. En weet je precies wanneer je kunt genieten van je nieuwe bed.