Clayre en Eef

(0 artikelen)

Een huis wordt pas echt je thuis als deze inrichting met de mooiste woonaccessoires. Een leuk kussentje op bank, een dienblad met sfeervolle kaarsen, fotolijstjes met dierbare foto's en een decoratie auto voor op de kast. Ze zorgen allemaal voor sfeer en gezelligheid. Daarnaast maak je met woonaccessoires je huis persoonlijk en het wordt het echt en eigen plekje. Clayre en Eef is bekende leverancier van brocante en landelijke producten voor je huis. De Clayre en Eef woonaccessoires en stuk voor stuk heel bijzonder en te verkrijgen via Furnea.nl. Als Clayre en Eef dealer hebben wij een grote collectie van dit meubelmerk toegevoegd aan onze webwinkel waardoor je heel veel keuze hebt.

Trotse Clayre en Eef dealer

Het meubelmerk Clayre en Eef is in 1944 opgericht door twee broers. De broers volgde het spoor van hun ouders die oorspronkelijk een winkel in woontextiel hadden. Door de jaren heen groeide het bedrijf tot een bekend merk in de woonaccessoires- en meubelbranche. De Clayre en Eef woonaccessoires zijn dan ook zeer populair en te vinden in bijna ieder huishouden. De collectie van dit meubelmerk is voornamelijk landelijk en brocante vormgegeven. Oorspronkelijk werden de producten in het dorpjes Haelen geproduceerd. Tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot een nationaal bekende merk. Toch worden sommige producten nog met de hand beschilderd en bewerkt in een stijl die zeer typend is voor het merk.

Clayre en Eef kopen bij Furnea

We hebben het al even vermeld maar willen het graag herhalen. Wij zijn trots om een officiële Clayre en Eef dealer te zijn. Daarmee behoort Furnea.nl tot de winkels die Clayre en Eef verkopen. Binnen onze collectie hebben we voornamelijk de woonaccessoires van het merk opgenomen. Van leuke deurmatten tot de retro modelauto's en leuke bijzettafels. De collectie woonaccessoires veranderd ook regelmatig waardoor het zeker de moeite waard is om regelmatig eens een kijkje te nemen. Wij zorgen ervoor dat Clayre en Eef woonaccessoires gemakkelijk, snel en veilig kunt bestellen en betalen. Ook zorgen wij voor een snelle levering. De Clayre en Eef collectie koop je dus zonder zorgen bij Furnea.

Artikelen worden geladen...