Furnea.nl

Filter resultaten

Prijs

  • Gratis bezorging! Geen extra verzendkosten.
  • Niet tevreden? geld terug! 14 dagen bedenktijd.
  • Je bestelling snel in huis! Grote voorraad meubels.

Disney

Disney kinderkamer meubels

De meubels in de kinderkamer moeten echt heel wat doorstaan. De kinderkamer is namelijk een plek waar wordt geleefd en gespeeld. Ook is het een ruimte waar veel leuke, maar ook mindere leuke momenten zich afspelen. Zowel voor je kinderen als voor pappa en mamma is deze ruimte erg belangrijk. Kwaliteit kinderkamer meubels zijn dan ook een belangrijke investering. Ze vormen namelijk de basis van een leuke inrichting waarmee jouw kids onbezorgd kunnen opgroeien. Het meubelmerk Disney heeft daarom een leuke collectie kinderkamer meubel gelanceerd. En deze is natuurlijk helemaal in Disneystijl! Bekijk de collectie van dit meubelmerk online bij Furnea.nl.

De favoriete Disney meubels voor kinderen

Natuurlijk heeft Disney talloze films uitgebracht met ieder eigen personages. De populairste personages zijn gebruikt voor de kinderkamer collectie. Zo vind je hele romantische Frozen meubels terug, maar ook de stoere Cars meubels. En wat dacht je van Mini en Mickey Mouse? Je kunt de kinderkamer dus helemaal inrichting naar de wensen van jouw kleine meid of man. Naast de Disney kinderkamer meubels hebben we ook leuke accessoires zoals een nachtlampje, knuffel of dekbedovertrek. De modellen van het meubelmerk Disney zijn volledig gemakt van hoogwaardig MDF-hout. Vooral de kinderbedden hebben een solide ontwerp. Je kids hebben dus eindeloos veel plezier van hun nieuwe kinderkamer meubels.

Disney meubels kopen bij Furnea.nl

Alle modellen uit de collectie van het meubelmerk Disney voldoen aan de geldende veiligheidsvoorwaarden voor kinderen. Ze zijn dus kindvriendelijk en veilig waardoor jouw kleine kroost geen gevaar loopt. Op Furnea.nl vind je een grote collectie van het meubelmerk Disney. De meubels zijn zeer diverse en geschikt voor een jongens- en meisjeskamer. Ook kun je bij ons rekenen op een snelle en veilige levering. Bezorging is bovendien gratis en binnen 14 dagen kun je jouw bestelling gewoon terugsturen als deze niet bevalt. Waar moet je dus zijn voor de leukste Disney meubels? Bij Furnea.nl natuurlijk!