DQT

(2 artikelen)

DQT TV muurbeugels

Wat doe jij met je TV? Met de mooie uitvoeringen die er te koop zijn kun je alle kanten op. En DQT haakt daar perfect op in. Want niet alleen heeft DQT een heel mooi, handig en uitgebreid programma met ook voor jou een kabelgoot, ze leveren ook een geweldige TV muurbeugel in veel varianten. Dus precies dat wat jij nodig hebt. Want een DQT LCD TV aan de muur bevestigen is iets dat met zorg moet gebeuren, je wilt niet de reclame naspelen waar de beugel niet erg stevig was. Zeg nou zelf.

Met DQT je TV ophangen

Een DQT kabelgoot kun je in verschillende kleuren kiezen. Zo staat hij niet als een zogenaamde vlag op een modderschuit, en steekt hij niet ongewenst af tegen de rest van je inrichting. Nee, je kiest een passende kabelgoot en kunt al je kabels heerlijk wegwerken. Of het nu van vloerlampen of wandlampen is, of van die TV, dat maakt natuurlijk niet uit. Een kabel is een kabel en die wil je niet slordig over de grond of langs de wand zien lopen. En dan hebben we het nog niet eens over de veiligheid. De ontwerpers van DQT snappen precies hoe het werkt.

DQT producten bestel je snel en gemakkelijk bij Furnea.nl

Alles netjes en veilig ophangen en wegwerken, daar zorgen de producten van DQT voor. En gemak dient de mens, dus je bestelt ze met een paar muisklikken op onze website. Dan ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een Track en Trace waarin je de levering van je DQT TV muurbeugel of kabelgoot precies kunt volgen, tot op jouw stoep. En heb je per ongeluk de verkeerde DQT spullen besteld of wil je toch een andere kleur? Dan heb je bij Furnea.nl veertien dagen de tijd om je bestelling te retourneren. 

Kabelgoot Aluminium Zwart
19,95
34,95
binnen 2 werkdagen
Kabelgoot Aluminium Wit
19,95
34,95
binnen 2 werkdagen