Newjoy

(1 artikelen)

Kinderkamers van Newjoy

Voor je kind wil je een kamer waar hij of zij blij van wordt. Toch? Een kamer waarin het iedere ochtend weer fijn wakker wordt en ’s avonds met een veilig gevoel weer gaat slapen. NewJoy heeft een kamer waarin het kind veilig kan opgroeien, de wereld even buiten de deur kan laten en een fijne plek helemaal voor zichzelf heeft. NewJoy heeft de leukste kindermeubels voor jouw kinderkamer. Of je nu op zoek bent naar romantische meubels voor je dromertje of stoere meubels voor een lekkere bezige bij, NewJoy heeft een passende meubellijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de NewJoy Laura, Captain en Crown?

Veel keuze bij NewJoy

Bij NewJoy heb je een ruime keuze uit stijlen, vormen en kleuren en vind je in iedere smaak een uitgebreide collectie zodat je de hele kamer in kunt richten tot een mooi geheel. Er zijn kinderbedden, een commode en een kinderkledingkast. Je kunt het geheel combineren met een mooi kindervloerkleed om een fijne en gezellige inrichting voor je kind te verzorgen. NewJoy heeft kinderkamer meubels voor iedere smaak en voor iedere stijl zodat je niet hoeft te zoeken maar heel gemakkelijk een combinatie met allemaal bijpassende meubels kunt samenstellen. De NewJoy kinderkamer meubels zijn volledig uitgevoerd in MDF hout en heel mooi afgewerkt met een kindvriendelijke lak.

NewJoy kinderkamer meubels bestel je makkelijk bij Furnea

We hebben een grote voorraad NewJoy meubels in onze magazijnen. Heb je jouw keuze gemaakt dan bestel je die gemakkelijk online, met een paar muisklikken. Onze inkopers hebben gezorgd voor de scherpste prijzen, dus op onze NewJoy meubels kunnen we je altijd korting geven. Mooi toch? In onze bevestigingsmail sturen we je een Track en Trace waarmee je de bestelling van je NewJoy meubels tot op de voet kunt volgen. Van ons magazijn tot jouw voordeur. Je krijgt bovendien veertien dagen de tijd om je bestelling te retourneren als je niet tevreden bent. 

Artikelen worden geladen...