Spectral

(18 artikelen)

Spectral Tray - Furnea

Spectral TV meubels voor een eigentijdse inrichting

De ontwikkeling van de TV’s is de laatste jaren ongelofelijk hard gegaan. Niet alleen hoe ze eruit zien, maar minstens wat je ermee kunt. Het is een beeldscherm geworden dat letterlijk toegang geef tot de wereld. Spectral heeft een collectie TV meubels ontworpen die dat gevoel helemaal weerspiegelt. De TV meubels van Spectral zijn vormgegeven op een manier die past bij de strakke vormgeving van de nieuwste TV’s. Met een TV meubel van Spectral heb je een super gelikte combinatie waar je naar blijft kijken. En dan bedoelen we niet alleen als je TV aan staat.

Een TV meubel van Spectral past in iedere inrichting

Door het veelzijdige kleurgebruik van de TV meubels van Spectral past dit meubel in ieder interieur. Is jouw inrichting klassiek, dan kun je kiezen voor een kleur die terugkomt in een ander onderdeel van je inrichting, of voor een neutrale glazen of antracieten versie van het Spectral TV meubel. Is jouw inrichting modern of stoer, dan kun je kiezen voor een kleur die harmonieert of er juist uit knalt. Je kunt een geweldig statement maken met je Spectral TV meubel in diverse kleuren. Dat had je vast nooit verwacht, maar de meubels van Spectral maken dat mogelijk.

Ook een Spectral meubel bestel je makkelijk online bij Furnea.nl

Bestel je bij Furnea.nl dan heb je veel voordelen. En dat geldt natuurlijk ook als je een meubel van Spectral bestelt. Je hebt altijd korting, je Spectral meubel wordt verzekerd bezorgd en dankzij onze grote voorraden is je bestelling snel in huis. Je krijgt in je bevestigingsmail van ons een Track en Trace code waarmee je de levering op de voet kunt volgen. En blijkt de door jouw gekozen TV standaard van Spectral toch niet zo te staan als je dacht, dan heb je veertien dagen de tijd om hem te retourneren. Tof toch?