SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie
Aloha Sale | Ontvang 10% korting op de gehele collectie!
Davidi Design, Floorify en Richmond Interiors zijn uitgesloten van de actie.

Moray Serie | Jouw design kantoor

(8 artikelen)

Moray Serie | Jouw design kantoor in Hoogglans Wit

Design Fever is een meubelmerk dat zich vooral richt op het ontwerpen en produceren van trendy en moderne meubels. Ondanks de focus op trendy meubels toont het merk je meubels met een tijdloos design, geschikt voor vrijwel ieder interieur. Design Fever is jouw merk als je meubels zoekt om je volledige woning mee in te richten. Het merk biedt losse meubels en meubels in series. De series geven je de mogelijkheid om heel eenvoudig meubels op elkaar af te stemmen. Met de meubels uit de Moray serie richt je je eigen kantoor of werkplek aan huis in.

Een heldere en opgeruimde uitstraling

Een opgeruimde werkplek is een opgeruimde geest en brengt een hogere productiviteit met zich mee. Je wilt natuurlijk een prettig ingericht kantoor, je brengt er immers vele uren in door. Met de Moray serie breng je rust en orde in je kantoor. De heldere kleuren en gebruikte materialen geven je overzicht. De meubels zijn gemaakt van MDF hout, afgewerkt in hoogglans. De combinatie van het hoogglans en verchroomde elementen geven het geheel een chique uitstraling. De frames zijn, waar van toepassing, van metaal en lades sluiten geruisloos met het soft close systeem. Deze werkkamerset biedt je alle mogelijkheden voor een volledig ingerichte werkkamer.

Moray serie kopen bij Furnea

Deze schitterende werkkamerset uit de Moray serie bestel je bij Furnea. We raden je aan om de hoogglansreiniger mee te bestellen. Hiermee houd je de set mooi en verleng je de levensduur aanzienlijk. Bij Furnea plaats je je bestelling in een betrouwbare omgeving, we beschikken over de Thuiswinkel waarborg. Je krijgt altijd 100 dagen bedenktijd en 5 jaar garantie op je gehele bestelling. Bij ons staat de klant altijd centraal.