Love your BUM! | Ontvang 10% korting op alle Banken & Fauteuils. Gebuik deze kortingscode: BANKEN10.
Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van de actie.

Duo Serie | Een complete antraciete werkplek

(5 artikelen)

Germania Duo Serie | Een complete antraciete werkplek

Uniek, stijlvol en tijdloos... het is slechts een kleine greep uit de kenmerken die dit mooie Duitse merk omschrijven. Germania zal je op het gebied van kwaliteit niet teleurstellen en laat je exact zien wat Duitse degelijkheid betekent. Losse meubels en complete sets gecombineerd in een serie, het is allemaal mogelijk. Met Germania richt je probleemloos je volledige woning in. Is het tijd om je werkkamer aan te pakken, dan moet je zeker de werkkamerset van de Duo serie bekijken.

Stoer, trendy en stijlvol

De Duo serie is een prachtige set met speelse kleurstellingen. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief geperst hout met houten accenten en ABS randen voor extra bescherming. De handgrepen zijn gemaakt van metaal. Je kunt de meubels binnen deze Duo serie natuurlijk los kopen. Wij hebben ook wat denkwerk voor je gedaan en daarom is het ook mogelijk om een compleet samengestelde set te kopen. Dit scheelt je tijd in het zoeken naar de meubels die jij nodig hebt voor een volledig ingericht thuiskantoor of werkkamer.

Duo serie kopen bij Furnea

Richt jij je werkkamer in met de werkkamerset van de Duo serie? Dan plaats je je bestelling bij Furnea. Heb je geen tijd of zin om de meubels zelf in elkaar te zetten? Bestel dan direct de montageservice mee. Hierbij zorgen wij dat de meubels volledig gemonteerd bij je afgeleverd worden. Bij Furnea krijg je uitstekende service, zoals, afhankelijk van de waarde van de bestelling, achteraf betalen en betalen in drie rentevrije termijnen. Ook bieden we altijd 5 jaar garantie op je bestelling en heb je 100 dagen recht op retourneren.