Helsinki Serie | Een complete Scandinavische werkplek

(3 artikelen)

Helsinki Serie | Een complete Scandinavische werkplek in Wit kleur

Kies je voor het Duitse design van Germania dan kies je voor meubels met een lange levensduur, gegarandeerd. Ieder meubel van dit merk wordt de blikvanger van je huis. Unieke en stijlvolle designs die in vrijwel iedere inrichting passen. Wil je je werkkamer inrichten met een werkkamerset van prima kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dan mag je de Helsinki serie absoluut niet missen.

Scandinavisch design voor een atijlvolle inrichting

Ben jij gek op de Scandinavische sfeer, dan is deze Helsinki serie exact wat je nodig hebt voor de inrichting van je werkkamer. Mooie heldere kleuren, gecombineerd met diepe tinten. De set is in meerdere kleuren verkrijgbaar, waarbij het ook leuk is zelf een set samen te stellen met een mix van beide uitvoeringen. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief geperst hout afgewerkt met hoogwaardige melamine. De ABS randen zorgen voor extra bescherming en een langere levensduur. Handgrepen zijn gemaakt van metaal. De Helsinki serie biedt je alles wat je nodig hebt om je werkplek volledig in te richten.

Helsinki serie kopen bij Furnea

Heb jij je werkkamerset uit de Helsinki serie al samengesteld? Dan plaats je je bestelling bij Furnea. Vergeet ook niet om de Wood Cleaner als onderhoudsproduct mee te bestellen. Hiermee reinig je je meubels mild en grondig en verleng je de levensduur aanzienlijk. Bij Furnea krijg je uitstekende service. Zo kun je kiezen voor verschillende betalingsmogelijkheden zoals, afhankelijk van de bestelwaarde, rentevrij gespreid betalen. Daarnaast heb je 100 dagen bedenktijd en omdat we achter de kwaliteit van onze producten staan, krijg je altijd 5 jaar garantie op je bestelling.