Lioni Serie | Scandinavische werkplek

(11 artikelen)

Lioni Serie | Scandinavische werkplek uitgevoerd in Navarra Eiken

Germania is een fantastisch meubelmerk, afkomstig uit Duitsland. Het merk biedt je meubels voor je hele huis. Tijdloos, stijlvol en uniek zijn enkele van de kenmerken van dit merk. De meubels zijn van hoge kwaliteit voor een heel betaalbare prijs. Germania bestaat al meer dan 50 jaar en dat bewijst precies hoe goed de meubels van dit merk in elkaar steken. Wil je je kantoor aan huis of werkkamer inrichten, dan moet je zeker de Lioni serie bekijken.

In Scandinavische sferen

De Lioni serie is een complete werkkamerset in Scandinavische stijl. Deze stijl is bijzonder populair, mede doordat het design sfeervol en tijdloos is. De heldere kleuren van deze set geven zelfs in de kleinste werkkamers een ruimtelijk effect. De lichte kleur van de set wordt gecombineerd met navarra eiken. De meubels zijn gemaakt van hout, mat afgewerkt met melamine van hoogwaardige kwaliteit. De randen van de meubels zijn voorzien van ABS voor een langere levensduur. Handgrepen zijn gemaakt van metaal. Je stelt binnen deze serie zelf je set samen of kiest voor een van de sets die wij alvast voor je hebben samengesteld.

Lioni serie kopen bij Furnea

Als je veilig en vertrouwd online je werkkamerset wilt shoppen, dan kies je voor Furnea met Thuiswinkel Waarborg. Ben je niet de handigste persoon op aarde of heb je gewoon geen tijd om de meubels in elkaar te zetten? Bestel dan de montageservice mee en wij zorgen dat je werkkamerset gemonteerd en wel wordt afgeleverd. Maak een keuze uit onze uitgebreide betaalmogelijkheden en plaats je bestelling. Je krijgt van ons altijd 5 jaar garantie en 100 dagen de tijd om te retourneren. Wij weten zeker dat je net zo van de Lioni serie zult houden als wij.