Oslo Serie | Jouw Scandinavisch design kantoor

(8 artikelen)

Germania Oslo Serie | Jouw Scandinavisch design kantoor

Germania is jouw meubelmerk als je van Duitse degelijkheid houdt. Hier vind je unieke meubels die een blikvanger voor iedere ruimte zijn. Het merk verrast meubelliefhebbers al meer dan 50 jaar met de mooiste ontwerpen gemaakt van de beste materialen. En denk je dat je de hoofdprijs betaalt voor deze mate van kwaliteit, dan zit je ernaast. Met de Oslo serie richt je op stijlvolle wijze je gehele werkkamer in.

Scandinavische sferen in je werkkamer

Houd jij ook zo van de elegantie van het Scandinavisch design? De Oslo serie biedt je alles om een stukje Scandinavië je werkkamer in te brengen. Koop de meubels los en stel je eigen set samen, of kies voor de complete set die wij al voor je hebben samengesteld. In de meubels is wit gecombineerd met sanremo eiken voor de typische Scandinavische uitstraling. De body van de meubels is gemaakt van kwalitatief geperst hout en de deurtjes zijn gemaakt van MDF hout. Het geheel is afgewerkt met fineer van hoogwaardige kwaliteit. Het geheel rust op poten van massief hout. De ABS randen zorgen voor extra bescherming en een langere levensduur. Door het soft-close systeem sluiten de deurtjes geruisloos.

Oslo serie kopen bij Furnea

Deze Oslo serie bestel je natuurlijk bij Furnea, als je tenminste van uitstekende service wilt genieten! Geen zin om zelf de meubels in elkaar te zetten? Dan doen wij dat toch voor je! Het enige dat je hoeft te doen, is de montageservice mee bestellen en wij leveren de set gemonteerd af. Ook bieden we je altijd 5 jaar garantie op je gehele bestelling en 100 dagen recht op retour.