SALE

Ontvang t/m aanstaande zondag 10% korting op alle hal meubels!

00Dagen : 00Uur : 00Minuten : 00Seconden
Bekijk collectie

Indianapolis Serie: Charmante sfeerbrengers voor in je werkruimte

(15 artikelen)

Indianapolis-serie: charmante sfeerbrengers voor in je werkruimte

Op zoek naar mooie kantoormeubelen die je werkruimte knusser maken? Dan moet je de Indianapolis-serie van Germania ontdekken. Want dit is een collectie die de meest charmante sfeerbrengers voor in je werkruimte bevat. De meubels zijn ook stuk voor stuk erg duurzaam en praktisch vormgegeven. Als jij je kantoor of werkruimte thuis wilt omtoveren tot het meest gezellig plekje ooit, is het zeker interessant om de mooie Indianapolis-serie te bekijken!

Blikvangers met een Navarra eikenhouten uitstraling

Als je van eikenhouten meubels houdt en toch niet teveel geld wilt uitgeven, zijn de Indianapolis meubels het perfect alternatief. Ze bootsen eikenhout namelijk zo goed na, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echt eikenhout. Maar doordat ze vervaardigd zijn van kwalitatief meubelplaathout, zijn ze wel heel wat goedkoper.

Ondanks hun scherpe prijs hebben deze blikvangers een uitstekende levensduur. De Indianapolis kantoormeubelen zijn dus een slimme aankoop. Als je ze optimaal wilt onderhouden, kan je dat perfect met de Foam Cleaner van Oranje Furniture Care. Koop het product tegelijkertijd met de meubels om zo een mooie combideal te maken!

Krijg meer werk gedaan dankzij deze trendy kantoormeubelen

De juiste werksfeer scheppen is erg belangrijk, want het zorgt ervoor dat jij je helemaal in je nopjes voelt, waardoor je je beter kan concentreren op je werk. De beste meubels om daarvoor te gebruiken, zijn deze uit het Indianapolis-assortiment, omdat ze er erg elegant uitzien.

De meubels zijn daarnaast slim vormgegeven, want ze bieden heel wat opbergplaats. Doordat sommige kasten voorzien zijn van schuifdeuren, zijn ze bovendien geschikt voor in kleinere werkplaatsen. Want op die manier nemen ze nauwelijks ruimte in beslag.

Verzamel de hele collectie

Met slechts één sfeervol Indianapolis meubel zorg je al voor heel wat gezelligheid in je werkruimte, maar je kan de sfeer nog sterk bevorderen indien je meerdere meubels koopt uit deze collectie. Dat kan zeker, want de Indianapolis-serie is erg compleet.

Het bevat namelijk een kantoorkast in verschillende afmetingen, een opbergkast, een ladeblok, een bureautafel en een hoekbureau. Deze kantoormeubelen zijn stuk voor stuk ontzettend prachtig. Zo prachtig zelfs, dat je ze allemaal wilt verzamelen!

Spaar tijd uit met onze montageservice

Gesukkel en gedoe is verleden tijd dankzij Furnea, want wij hebben een persoonlijke montagedienst. Dat betekent dat je zelf deze mooie kantoormeubelen niet in elkaar moet steken wanneer je ze ontvangt. Een groot voordeel, want zo spaar je tijd uit en vermijd je frustraties!

Vind je het interessant om gebruik te maken van deze dienst? Stuur ons een mail en wij zorgen voor de rest. Je hoeft er natuurlijk geen beroep op te doen, maar het heeft wel als groot voordeel dat je altijd kan rekenen op het meest duurzame resultaat.

Kantoormeubelen kopen bij Furnea? Dat is een goed idee!

Furnea is de ideale plek om kantoormeubelen te kopen, omdat je bij ons heel wat keuze hebt. Naast de Indianapolis-serie verkopen wij namelijk nog tal van andere collecties die interessant zijn om te ontdekken. Er zijn er zelfs enkele die je mooi met de Indianapolis serie kan combineren. Neem dus zeker een kijkje in de rest van ons assortiment.

Kantoormeubelen kopen bij Furnea heeft ook enkele interessante voordelen. Zo krijg je maar liefst 100 dagen de tijd om je kantoormeubelen gratis terug te sturen. Daardoor kan jij de meubelen eerst op je gemak uittesten. Ben je niet tevreden? Dan heb je niets verloren. Furnea komt je meubels ook altijd gratis bezorgen en geeft je bovenop elke aankoop vijf jaar garantie. Beter dan dat wordt het niet!