Loop Serie | Laat je creativiteit gaan!

Jahnke Moebel Loop Serie | Laat je creativiteit gaan!

Een werkplek die jou inspireert

De Loop Serie mag gezien worden! Deze serie werkkamer meubels is ontworpen met oog voor detail, en dat zie je! En niet alleen het ontwerp van deze serie is waanzinnig. Ook aan praktische kant is gedacht. Zo heeft ieder bureau handige lades om je papieren en pennen in op te bergen. Want een mooie werkplek moet natuurlijk ook praktisch zijn! Met deze serie ga je elke dag met plezier aan het werk. Zoek dus je een complete werkkamer die uitblinkt in stijl en functionaliteit? Dan is de Loop Serie zeker een aanrader!

Stoer & industrieel

Hout, metaal en veiligheidsglas, dat zijn de ingrediënten van de Loop Serie. Deze materiaal combinatie zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. De complete werkkamer past dus perfect bij een industriële inrichting. De bureaus hebben een robuuste houtlook en zijn afgewerkt met melamine. De werkkamer meubels zijn hierdoor kras- en slijtbestendig. De Loop Serie is verkrijgbaar in twee varianten: licht en donker eiken. De donkere variant heeft een vintage look afwerking. Kortom: een fijne en stijlvolle serie meubels voor jouw (thuis)werkplek!

Loop Serie kopen bij Furnea

De Loop Serie komt uit Duitsland en is ontworpen door meubelmerk Jahnke Moebel. De serie bestaat uit verschillende bureaus waaronder een hoekbureau. Daarnaast heeft deze serie een dressoir, tv-meubel, boekenkast en een salontafel. Wil je dus een lounge plek op kantoor of wil je jouw bureau afstemmen op je woonkamer inrichting? Dan zijn er mogelijkheden genoeg! De complete werkkamer is te bestellen via onze webshop of showroom. Je kunt kiezen om werkkamer meubels direct of achteraf te betalen. Is je budget even niet toereikend? Dan kun je ook rentevrij gespreid betalen. De Loop Serie bestel je dus zonder zorgen bij Furnea!