SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Manhattan Serie | Retro bureaus

Manhattan Serie | Retro bureaus met ronde afrondingen

Jual Furnishings behoort tot de grootste meubelleveranciers van het Verenigd Koninkrijk. De meubels worden gekenmerkt door een unieke en tijdloze uitstraling. Jual Furnishings gebruikt bij hun ontwerpen veel rechte en ronde lijnen en veel hout, glas en metaal. Je richt met de meubels van dit merk eenvoudig je complete woning in. Soms komen de trends van vroeger ook terug in de ontwerpen, zoals bij deze retro werkkamersets uit de Manhattan serie.

Meubels met prachtige rondingen

De Manhattan serie is in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Het is een prachtige werkkamerset met ronde vormen gemaakt van kwalitatief gefineerd en geperst hout. Afhankelijk van de meubels waar je voor kiest, is er naast het gefineerde hout ook veiligheidsglas en/of metaal gebruikt. De bureaustoelen zijn afgewerkt met lederlook stof. Kijk ook eens naar het bijzondere San Fransisco Bureau Line. Er is binnen deze serie werkelijk aan alles gedacht. Bureaus, stoelen en boekenkasten zorgen ervoor dat je in stijl in een opgeruimde werkkamer kunt werken. Stel je eigen set samen en richt je werkkamer naar je eigen smaak en behoefte in.

Manhattan serie kopen bij Furnea

Voor de complete werkkamerset van de Manhattan serie shop je natuurlijk bij Furnea. Hier geniet je van de beste service, zoals 100 dagen recht op retourneren en 5 jaar garantie op de gehele bestelling. Wanneer je geen tijd hebt om de set in elkaar te zetten of niet zo heel handig bent, kun je de montageservice mee bestellen. Hierbij zorgen wij ervoor dat de set al gemonteerd wordt afgeleverd. Handig toch?! Afhankelijk van de waarde van je bestelling kun je bij Furnea rentevrij gespreid betalen in drie termijnen.