Villo serie: zorg voor een stijlvolle werkruimte - Furnea

Maja Moebel Villo serie: zorg voor een stijlvolle werkruimte

De beste manier om je werkruimte om te toveren tot de meest gezellige plek om te vertoeven, is door gebruik te maken van de sfeervolle Villo meubelen van Maja Moebel. Deze elegante serie is precies wat je nodig hebt om productiever aan de slag te kunnen gaan. Ontdek de stijlvolle meubelen uit het assortiment en maak je werkruimte zoveel gezelliger!

Elegantie waar je vrolijk van wordt

De Villo serie wordt gekenmerkt door eindeloze elegantie. Deze kantoormeubelen zijn namelijk stuk voor stuk afgewerkt met oogstrelende details. Hierdoor zorgen ze ook altijd voor de nodige gezelligheid. Dat is belangrijker dan je denkt, want wanneer jij je op je gemak voelt, krijg je veel meer werk gedaan.

Ontzettend duurzaam

Een andere grote troef van de Villo meubelen is dat ze heel erg lang meegaan. Ze zijn gemaakt uit krasvrijhout en bedekt met een mooie melaminelaag. De randen zijn vervaardigd uit ABS en de hangrepen uit metaal. Dankzij deze combinatie kan je jarenlang van de meubelen genieten. Dat is mooi meegenomen, want zo bespaar je heel wat geld!

Creëer een volledige werkruimte met de Villo kantoormeubelen

Wil je graag een nieuw bureau kopen of ben je eerder op zoek naar een kantoorkast? Je vindt het allemaal in het Villo assortiment van Maja Moebel! Het leuke is dat de serie al de kantoormeubels bevat die je nodig hebt om je volledige werkruimte in te richten. Zo vind je in de collectie bijvoorbeeld een bureau met lades, een hoekbureau, een boekenkast, een kantoorkast en een opbergkast in verschillende afmetingen. Alles wat je zoekt zit dus in het assortiment!

Doordat je de keuze hebt uit diverse uitvoeringen en kleuren, laat je het eenvoudig bij de rest van je interieur passen. Houd je van donkere kleurtjes? Dan is een antraciete bureau iets voor jou. Maar je kan ook kiezen voor een witte bureau. Hetzelfde geldt voor de kasten. Een mooie antraciet opbergkast geeft de ruimte een stoerdere look, terwijl een witte opbergkast voor meer gezelligheid zorgt. Je kan ze natuurlijk ook altijd met elkaar combineren. De keuze is volledig aan jou!

Kantoormeubelen kopen bij Furnea

Heeft de prachtige Villo serie jou helemaal in de ban? Dan moet je jezelf zeker niet bedwingen, want bij Furnea kan je kantoormeubels kopen met een gerust hart. Wij bieden je namelijk gratis bezorging aan en je mag rentevrij gespreid betalen.

Bovendien kan je je trendy meubels eerst uitproberen. Furnea biedt je hiervoor maar liefst 100 dagen de tijd. Binnen deze periode kan je je meubelen gratis retourneren. Als dat niet handig is!