Maja Moebel Yolo Mio serie | de meest charmante meubels voor in je kantoor

(25 artikelen)

Yolo Mio serie: de meest charmante meubels voor in je kantoor

Maja Moebel heeft zichzelf opnieuw overtroffen met de prachtige Yolo Mio meubels. Net als je dacht dat het niet beter kon, ontwerpt het merk een serie waar je geen genoeg van krijgt. Het bestaat namelijk uit charmante kantoormeubelen die warmte uitstralen. Precies wat je nodig hebt om productief aan de slag te kunnen gaan! Maar deze meubels zijn ook praktisch en erg kwalitatief. Ze zijn dus een slimme investering. Ben je wel erg benieuwd geworden naar de Yolo Mio meubels? Ontdek ze dan nu allemaal bij Furnea! 

Geschikt voor in iedere werkruimte 

De Yolo Mio meubels hebben verschillende troeven, maar hun grootste voordeel is dat ze geschikt zijn voor in vrijwel ieder interieur. Dankzij hun eikenhouten look kan je ze namelijk perfect in je landelijk interieur plaatsen. Maar de aanwezigheid van metaal zorgt ervoor dat ze ook mooi staan in een moderne of industriële inrichting

Bovendien zijn de meubels strak vormgegeven waardoor je ze goed kan combineren. Daarnaast kan je kiezen uit meerdere kleuren en soms ook uitvoeringen. De kantoorkast is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een groter en klein formaat. Treur dus niet als je weinig plaats vrij hebt in je werkruimte, want je kan altijd gebruikmaken van de blikvangers uit de Yolo Mio serie! 

Voorzien van een soft-close systeem voor een langere levensduur 

Wist je dat de Yolo Mio meubels voorzien zijn van lades en deuren met een soft-close systeem? Dat betekent dat ze stilletjes sluiten en je ze niet per ongeluk kan toeslaan. Dit systeem heeft tal van voordelen. Allereerst zorgt het ervoor dat je altijd in alle rust kan werken, want slaan met de deuren is verleden tijd. En verschieten ook!

Daarnaast gaan de meubels langer mee, omdat er minder snel slijtage ontstaat. Soft-close kasten zijn dus niet zomaar erg populair. En ook jij kan ze binnenkort in huis hebben als je kiest voor de Yolo Mio meubels!

Vervolledig je werkruimte 

Er gaat niets boven een sfeervolle werkruimte. En daar zorg je voor door te kiezen voor kantoormeubelen in dezelfde stijl. Dat is echter niet altijd mogelijk, omdat sommige collecties erg beperkt zijn. Gelukkig is dat niet het geval bij de Yolo Mio serie!

Daarin vind je namelijk alle meubels die nodig zijn om productief aan de slag te gaan. Zo bevat de serie kantoorkasten en boekenkasten in diverse formaten, wandkasten, bureaus, ladeblokken en nog veel. Je komt dus echt nooit niets meer tekort in je kantoor!

Duurzaam, mooi en betaalbaar 

Het is vaak niet moeilijk om kantoormeubels te vinden die er goed uitzien, maar meubels die ook nog eens praktisch, betaalbaar en duurzaam zijn? Dat is een andere kwestie! De Yolo Mio meubels maken je echter op ieder vlak gelukkig en zijn daarom een echte aanwinst voor je woning.

Doordat ze gemaakt zijn van melamine gecoat krasvrijhout en metaal gaan ze namelijk lang mee. Daarnaast bieden ze je heel wat opbergplaats en zijn ze zo prachtig dat je er op slag verliefd op wordt. Beter dan deze meubels wordt het niet!

Kantoormeubelen kopen bij Furnea 

Wil je graag de mooie Yolo Mio kantoormeubelen kopen? Dan heb je geluk dat je bij Furnea terechtgekomen bent. Bij ons vind je de meubels namelijk aan mooie prijzen en hoef je niet extra te betalen voor de bezorging. Ook bieden wij je 5 jaar gegarandeerde garantie en geven we je 100 dagen de tijd om gratis te retourneren. 

Maar dat is nog niet alles. Furnea heeft namelijk ook interieurexperts die zowel online als in onze showroom actief zijn. Je kan bij hen terecht als je graag interieuradvies wilt. Dat is erg handig, omdat je zo nooit het risico loopt op een miskoop. Daarnaast kan je bij ons beroep doen op enkele interessante extra diensten, zoals onze montageservice. Meubels kopen is bij Furnea dus een groot plezier!