Handig opbergen in een kinder ladeblok

(2 artikelen)

Lades. Er zijn bijna geen handigere opbergmiddelen te bedenken, toch? En bij een bureau past al snel een geweldig kinder ladeblok. Maar ook als handig opbergkastje, of zelfs als nachtkastje doet een ladeblok voor kinderen heel goed dienst. Je kunt er tekeningen in opbergen, maar een kinder ladeblok is net zo handig voor sokken of speelgoed. Snel opgeruimd en snel weer gevonden. De gemakkelijke wieltjes zorgen ervoor dat je het ladeblok steeds daar neer kunt zetten waar het op dat moment het handigst is. Dat zijn nou precies die slimmigheidjes waar we van houden bij onze kinderkamer meubels.

Een kinder ladeblok past altijd bij het kinderbureau

Onder het kinderbureau of naast het bed, maar ook naast een kinderboekenkast, er is altijd wel een plekje te vinden voor een veilig kinder ladeblok. Net als alle kinderkamer meubels, kun je ook een kinder ladeblok heel goed combineren. Bijvoorbeeld met een kinderkledingkast of een mooi kindervloerkleed. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar en de handige opbergruimte komt altijd van pas. Dus laat je fantasie de vrije loop en bedenk wat er allemaal mooi bij elkaar staat en hoe jij het wilt combineren. Voor een kamer met veel praktische meubels speciaal voor jouw kind. Heerlijk toch?

Jouw kinder ladeblok bestel je natuurlijk online bij Furnea.nl

Onze inkopers zorgen voor uitgebreide collecties, grote voorraden en messcherpe prijzen voor meubels zoals een kinderbureau en kinder bureaustoel. En dat werkt allemaal in jouw voordeel. Je bestelt je kinder ladeblok nergens voordeliger. In onze bevestigingsmail vind je een Track en Trace waarmee je de levering van jouw goedkope kinder ladeblok op de voet kunt volgen. Zo weet je precies wanneer je de bezorger kunt verwachten met jouw verzekerde bestelling. Geen gesjouw, geen gedoe, gewoon op je stoep bezorgd. Mocht je bovendien niet tevreden zijn met het kinder ladeblok van jouw keuze, dan heb je ook nog eens veertien dagen de tijd om hem om te ruilen. Zo doen we dat.