Romantische kinderkamermeubels om verliefd op te worden

(12 artikelen)

Ballerina serie: Romantische kinderkamermeubels om verliefd op te worden

Voor al de kleine ballerina's is er de mooie Ballerina serie van Rocky. Iets waar hun hartje gegarandeerd sneller van slaat! Met deze schattige blikvangers in de ruimte toont je kapoen met trots zijn of haar nieuwe slaapkamer, zoveel is zeker. En jij als ouder geniet je er ook van om je kind te zien stralen van geluk! 

Schattige kinderkamermeubels met roze details

Heel veel kids vinden roze een supermooie kleur. Als dat bij jouw kapoen ook het geval is, maak je hem of haar erg blij met de Ballerina meubels van het topmerk Rocky, want ze zijn voorzien van roze details. Daarnaast zijn deze blikvangers romantisch vormgegeven. Ze hebben namelijk allemaal boogjes en siersels. Het roze is niet zo superopvallend, het is vooral de mooie houtkleur die overheerst. Hierdoor kan je de meubels ook eenvoudig combineren.

De serie past goed bij jongere kinderen, maar sommige meubelstukken kunnen ook zeker voor tieners, pubers of zelfs (jong)volwassenen gebruikt worden. Het valt een beetje te zien hoe je ze combineert. Wil je daarover graag advies? Aarzel dan niet om raad te vragen aan onze interieurexperts

Zorg voor schoonheid tot in het kleinste detail

De Ballerina collectie heeft een groot voordeel: het is erg uitgebreid. Je vindt er niet alleen alle meubels die nodig zijn voor het ontwerpen van een complete kinderkamer, maar ook accessoires. Zo zorg je voor schoonheid tot in de kleinste details! Natuurlijk hoef je niet alle meubels te kopen uit dezelfde serie. Je kan er ook voor kiezen om ze te combineren met enkele meubels uit de andere series of met de meubels die je al hebt. 

Op vlak van meubels heb je veel keuze. Het bed is verkrijgbaar in verschillende formaten en er is een nachtkastje, wandplank, commode, kindernachtkastje, kinderbureau, kinderkledingkast, kinderboekenkast en kinderschuifdeurkast. Er is dus niets dat nog ontbreekt! 

Mooie kinderkamermeubels om lang van te genieten

Voor jou als ouder is de duurzaamheid natuurlijk een belangrijk aandachtspunt als je op zoek bent naar kinderkamermeubels. Daarom maken de Ballerina meubels ook jou erg blij. Ze zijn namelijk stuk voor stuk vervaardigd uit kwalitatieve houtvezelplaten en metaal. 

Daarnaast zijn ze afgewerkt met melamine waardoor ze niet alleen nog langer meegaan, maar ook erg eenvoudig zijn om schoon te maken. Zeker als je het reinigt met onze Oranje Foam Cleaner. Dit product verlengt eveneens de levensduur van houten meubelen! 

Schattige kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Romantische en schattige kinderkamermeubels kopen, doe je toch wel het best bij Furnea. Want bij ons krijg je heel wat voordelen. Zo geniet je steeds van 5 jaar gegarandeerde garantie en geven wij je combideals wanneer je meerdere meubelstukken tegelijkertijd koopt. Deze extra korting geldt ook indien je het onderhoudsproduct gelijktijdig besteld. 

Daarnaast kan je profiteren van gratis bezorging en is het mogelijk om je meubels eerst uit te testen. Je mag je meubelen namelijk gratis retourneren binnen de 100 dagen. Dat betekent dus ook dat je bij Furnea geen enkel risico loopt op een miskoop!