Bianca serie: kinderkamermeubels waar je kleintje blij van wordt

(22 artikelen)

Bianca serie: kinderkamermeubels waar je kleintje blij van wordt | Furnea

Als je van plan bent om kinderkamermeubels te kopen, is het belangrijk dat je kieskeurig bent. Want je wilt toch meubels die stevig zijn, er mooi uitzien én comfort bieden aan je kleine schatje? De meubels uit de Bianca serie van Rocky hebben het allemaal. Daarom zijn ze ook zo populair. Ouders vinden ze geweldig, omdat ze zo kwalitatief zijn. Kids houden ervan, omdat ze er sprookjesachtig uitzien. Deze mooie kinderkamer meubelen maken dus iedereen blij. Ontdek de hele collectie en laat de kamer van je deugniet binnenkort ook stralen!

De droom van kleine prinsjes en prinsessen 

Je allerkleinste kapoen verdient een kamer waar hij of zij zich helemaal happy in voelt. En dat is precies wat je kan bereiken met de Bianca meubels. Want ze hebben vrolijke bloemetjesmotieven, een mooie witte kleur en sierlijke boogjes. De meubels toveren de kinderkamer dus om tot een prins(ess)en kamer waar je kleinste geen genoeg van krijgt. 

En dat is belangrijk, want in een sfeervolle kamer slaapt je kleine spruit zoveel beter. Bovendien heeft ieder kind behoefte aan zijn eigen plekje. Met deze meubels maak je niet alleen de grootste dromen van je zoon of dochter waar, maar biedt je hem of haar ook het nodige comfort en privacy.

Alles voor een complete kinderkamer 

Weet je wat zo leuk is aan de Bianca-serie? Het bestaat uit héél veel verschillende kinderkamermeubels. Dat betekent dus dat je een complete kinderkamer kan inrichten met de meubels uit deze collectie. Het bijkomende voordeel daarvan is dat je er zo voor kan zorgen dat alles mooi bij elkaar past. Daardoor is het voor je kind nog fijner om in de kamer te vertoeven.

In de Bianca-collectie vind je een ladekast, een nachtkastje, een kinderbureau, een opzetstuk voor het bureau, een kledingkast en ledikant in diverse formaten, een boekenkast, een poef en zelfs een hoofd- en voetbord om je ledikant op te vrolijken met meer roze tinten. Alles wat je kleintje nodig heeft en wenst, vind je dus in de collectie terug!

Praktische, kwalitatieve en comfortabele meubels 

Het spreekt voor zich dat je kind over het dolle heen is als hij of zij deze meubels ziet, maar ook voor ouders zijn ze een plezier om te hebben. Doordat ze gemaakt zijn van kwalitatief melamine-meubelplaathout gaan ze namelijk heel erg lang mee. Dat betekent dus ook dat je niet meteen nieuwe meubels moet kopen. 

Daarnaast maken ze je als ouder blij, omdat ze je kind happy maken én ze hem of haar heel wat comfort bieden. En dat is heel erg belangrijk, want als ouder wil je uiteraard het beste voor je kleine kapoen. 

Zorg voor een goed onderhoud en geniet nog langer van je meubel

Hoe kwalitatief je meubels ook zijn, ze hebben altijd het juiste onderhoud nodig. Bij de Bianca meubels kan je daarvoor zorgen met de Foam Reiniger. Deze milde maar doeltreffende reiniger zorgt ervoor dat vuile handafdrukjes meteen verwijderd zijn en je meubel tegelijkertijd een boost krijgt. Als je het product gelijktijdig bestelt, kan je ook nog eens geld besparen. Want je krijgt dan van ons een extra korting!

Sprookjesachtige kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

De sprookjesachtige Bianca meubels van Rocky koop je het best bij Furnea. Want bij ons vind je ze niet alleen met een scherpe prijs, maar geniet je ook van heel veel voordelen. Zo geven wij je altijd 100 dagen de tijd om gratis te retourneren waardoor je geen risico neemt. Daarnaast hoef je nooit iets te betalen voor de bezorging.

Bij Furnea vind je bovendien niet alleen meubels voor in de kinderkamer, maar ook voor in alle andere ruimtes van je woning. Je kan dus alles op één plaats kopen. Lekker makkelijk!