Een prins(es)jes droom die uitkomt | Furnea

(12 artikelen)

Castle serie: Een prins(es)jes droom die uitkomt

Prinsesjes, prinsjes en kastelen, welk kind houdt daar nu niet van? Daarom is de Castle serie ook zo leuk, want met deze meubels in speelse kasteelstijl, maak je de droom van je kind waar. En voor jou als ouder zijn het ook must-haves, want je kan ze eenvoudig onderhouden en ze zijn erg duurzaam. Die moet je in huis hebben!

De leukste slaapkamermeubels voor prins(es)jes

De Castle slaapkamermeubels geven je zoon of dochter het gevoel van echt in een sprookjeskasteel te slapen. Een optimale nachtrust is dus verzekerd. Je kleine kapoen zal zich bovendien altijd goed voelen in de slaapkamer en met veel meer liefde en energie kleding opbergen in de speciale kasteel opbergkast, spullen opruimen en plaatsen in de bijzonder mooie bijbehorende commode en huiswerk doen aan het betoverend Castle kinderbureau. Het is dus een goede investering!

De Castle meubels hebben ook allemaal prachtige details, zoals roze knopjes in de vorm van hartjes, kroontjes, enzovoort. Ze stelen dus gegarandeerd het hart van je kleine spruit. Ook de speelse kleurtjes maken ze stuk voor stuk heel erg bijzonder. 

Maak de ruimte compleet

Alles wat nodig is voor een betoverende mooie kinderslaapkamer, vind je terug in de Rocky Castle collectie. Zo is er het bijzondere Castle kinderbed dat een hoofdbord heeft in de vorm van een kasteel. De raampjes van het kasteel geven zelfs echt licht. Zo heeft je kind al meteen een nachtlampje.

Daarnaast is er het Castle nachtkastje dat perfect is om een boekje of andere spulletjes in te plaatsen. Het Castle bureau is dan weer ideaal als je zoon of dochter wilt studeren of een hobby uitvoeren. Zo heeft zij of hij haar eigen plekje. In de collectie vind je ook nog de Castle spiegel, kledingkast, kinderboekenkast en commode. Er is dus zeker niets tekort!

Kwalitatieve en praktische slaapkamermeubels 

De slaapkamermeubels uit deze collectie zijn allen vervaardigd uit MDF-hout en melamine meubelspaanplaat. Daarnaast zijn ze afgewerkt met melamine. Dat betekent dus dat de meubels duurzaam en betaalbaar zijn. Deze materialen kan je bovendien erg makkelijk reinigen met onze Foam Cleaner.

De Castle slaapkamermeubels zijn daarnaast erg praktisch, want ze hebben allerlei handige schappen en lades. Een grote extra troef is de soft close techniek die de meubels hebben. Dankzij deze techniek kunnen lades namelijk stilletjes en makkelijk gesloten worden. Dat is vooral handig bij kids, want zo kunnen ze de lades niet te hard toeslaan waardoor ze veel langer meegaan. 

Kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Furnea is de beste plek om kinderkamermeubels te kopen, omdat je op die manier profiteert van een aantal interessante extra's. Zo geeft Furnea je de bezorging telkens gratis en kan je bij ons je meubelen steeds uittesten. Het is namelijk mogelijk om binnen de 100 dagen kosteloos te retourneren

Een extra groot voordeel is dat je bij Furnea 5 jaar gegarandeerde garantie krijgt. Wat zeker goed van pas komt bij meubels voor in de kinderkamer, want een ongelukje is nu eenmaal snel gebeurd tijdens het spelen. Heb je twee linkerhanden? Dan zit je al helemaal goed bij ons, omdat wij een montageservice hebben waar je beroep op kan doen. Lekker makkelijk!