Stijlvolle, duurzame en praktische kinderkamermeubels

Infans: Stijlvolle, duurzame en praktische kinderkamermeubels

De Infans collectie van Rocky bevat prachtige kinderkamermeubels in de Scandinavische stijl. Het zijn blikvangers die je mooi met elkaar kan combineren en waar je lang van kan genieten door de uitstekende duurzaamheid. Verken nu het Infans assortiment, zodat je je kind binnenkort een sfeervol slaapplekje kan bieden! 

Antraciet en witte sfeerbrengers 

De Infans meubels zijn verkrijgbaar in het Antraciet of wit. Houd je van lichte meubels of mag het voor jou iets donkerder zijn? Dan vind je dus in beide gevallen wat je zoekt in deze mooie serie. 

Als het erg speels mag zijn, is het ook fijn om de witte en antraciete slaapkamermeubels met elkaar te combineren. Zo zorg je ook voor een speciale sfeer. Zowel de zwarte als witte meubels zijn gecombineerd met houtkleur. 

Het perfecte bed voor elk kind 

Elk kind is anders. Ook het perfecte bed ziet er dus voor elke kapoen anders uit. Daar speelde het meubelmerk Rocky op in door voor de Infans collectie bedden in verschillende uitvoeringen te ontwerpen. In dit assortiment vind je dus ledikanten, stapelbedden, midi slapers en halfhoog slapers

De stapelbedden zijn bijvoorbeeld ideaal als er twee kinderen in één kamer slapen of indien er regelmatig vriendjes en/of vriendinnetjes blijven logeren. De midi slapers hebben onderaan een plekje om een bureau of andere spullen op te plaatsen en geven je kind dus voldoende opberg- of studeerplaats. Hetzelfde geldt voor de halfhoog slaper. Welk bed het beste is voor jouw kind, hangt af van de beschikbare ruimte en zijn of haar voorkeuren en levensstijl!  

Een plezier om schoon te maken

Deze meubelen zijn allemaal vervaardigd uit MDF-hout in combinatie met massief hout en afgewerkt met melamine. Dit is de perfecte combinatie voor een lange levensduur. En het grote bijkomende voordeel is dat ze hierdoor eenvoudig te reinigen zijn.

Dat is zeker geen overbodige luxe met kids die weleens met vuile handjes aan de meubels durven komen. Wil je graag de levensduur van deze toppers nog verlengen? Dan is het een goed idee om ze te onderhouden met onze Matt Polish Wood Care Kit en Cleaner. Deze kit bevat alle producten voor zowel de reiniging als het onderhoud.

Alles wat je deugniet nodig heeft

De Infans collectie bezit alles wat je deugniet nodig heeft om niet alleen te slapen als een roosje, maar ook om te zorgen voor een goede sfeer. Dat is erg belangrijk, want een kind heeft een eigen plekje nodig waar hij of zij zich helemaal goed in voelt.

In de collectie vind je naast bedden, bureautafels, commodes en kledingkasten. Je kind kan dus ook optimaal studeren in zijn of haar kamer en heeft voldoende ruimte om boeken, speelgoed en andere dingetjes op te bergen. 

Elegante slaapkamermeubels kopen bij Furnea

Wil jij graag deze elegante Scandinavische meubels kopen? Dan zit je op de juiste plaats bij Furnea, want bij ons krijg je al je meubels gratis thuis bezorgd. Daarnaast maken wij het je mogelijk om je meubels kosteloos te retourneren. Je krijgt daarvoor maar liefst 100 dagen de tijd. 

Furnea heeft ook heel wat interieurspecialisten die je het nodige advies kunnen geven over hoe je deze blikvangers het best combineert. Wil je de slaapkamermeubels eerst in het echt bewonderen? Dat kan ook, want Furnea heeft een showroom waar je van harte welkom bent!