IJzersterke meubels voor stoere jongens en meisjes

(10 artikelen)

Irony serie: IJzersterke meubels voor stoere jongens en meisjes

De Irony serie is een erg speelse en stoere serie van het topmerk Rocky. Het is perfect voor jongens en meisjes die houden van stijlvolle meubels met karakter. Mama's en papa's worden ook helemaal enthousiast van deze serie, want de meubels zijn eenvoudig te reinigen en gaan lang mee. Dat is wel zo fijn!

Elegante houten meubels op stoere metalen poten

De meubels uit de Irony serie hebben een industriële uitstraling. Dat betekent dat ze zowel charmant als stoer zijn. Een stijl die niet alleen aanslaat bij volwassenen, maar ook bij de iets oudere kids. Sommige meubels uit de collectie zijn ook bijzonder vormgegeven waardoor ze nog leuker zijn om te hebben.

Maar uiteraard is niet alleen de schoonheid belangrijk. De kwaliteit en functionaliteit is minstens van even groot belang. Gelukkig hoef jij je daar bij deze meubels geen zorgen over te maken, want ze zijn vervaardigd uit melaminehout en metaal waardoor ze heel erg lang meegaan. Je kan ze bovendien nog langer in topconditie houden door ze te onderhouden met onze Oranje Foam Cleaner. Functioneel zijn ze ook, omdat de meeste kasten voorzien zijn van vele lades. 

Optimaal werken en studeren

De Irony serie is erg compleet. Je vindt er niet alleen ledikanten, kledingkasten en nachtkastjes, maar ook meubels voor het ontwerpen van een stijlvolle studeerplek. Zo zijn er twee verschillende Rocky Irony bureaus en heb je ook een boekenkast en ladekast met spiegel die kan gebruikt worden om extra studeer- of hobbyspullen in te plaatsen. 

Slapen als een roosje

In deze serie zijn er meerdere kleuren en formaten van ledikanten om uit te kiezen, maar ze hebben allemaal één ding gemeenschappelijk: ze liggen supercomfortabel. Vooral als je het combineert met een van onze heerlijke matrassen en lattenbodems

Een goede nachtrust is erg belangrijk voor je kind, omdat hij of zij zich zo beter kan concentreren op school en natuurlijk omdat het gewoon essentieel is voor een optimale gezondheid. De ledikanten zijn daarnaast erg stevig. Dat is een groot voordeel voor je tiener of puber die ervan houdt om niet alleen in zijn of haar bed te slapen, maar ook te lezen, spelen of series te bekijken.

Perfect combineerbaar

Heb je al andere industriële slaapkamermeubels gekocht? Dan is de kans groot dat de Irony meubels er perfect bijpassen. De meubels staan dankzij hun strakke uitstraling namelijk mooi bij verschillende andere meubels. Ook ideaal als je kind al meubels staan heeft, maar nog extra slaapkamermeubels erbij wilt.

Wist je dat je de Irony meubels ook erg mooi kan combineren met de Iron meubels van Rocky? Ze hebben namelijk een gelijkaardige houtkleur die erin voorkomt. Je kan het bij Furnea altijd eerst uittesten, omdat je van ons 100 dagen de tijd krijgt om gratis te retourneren

Elegante slaapkamermeubels kopen bij Furnea 

Koop deze elegante en stoere kinderkamermeubels bij Furnea om zo te genieten van gratis bezorging en retour. Je krijgt er ook meteen 5 jaar gegarandeerde garantie bij en kan profiteren van een mooie korting als je meteen de matras, lattenbodem of onderhoudsproducten bijbestelt.

Twijfel ook niet om je door onze interieurexperts te laten adviseren als je het eventjes allemaal niet meer weet. Wij helpen je graag om een prachtige kinderkamer te realiseren, zodat je deugniet een plekje heeft om helemaal trots op te zijn!