Sierlijke meubels voor een rustgevende kinderkamer | Furnea

(13 artikelen)

Klaudia serie: Sierlijke meubels voor een rustgevende kinderkamer

De Klaudia serie van Rocky is zo mooi dat je er op slag verliefd op wordt. En ook je kleintje wordt er gegarandeerd blij van. De meubels uit deze serie zijn zelfs zo sfeervol vormgegeven, dat je ze kan gebruiken voor het creëren van een oase van rust. Als je graag duurzame meubels wilt kopen waar je kind ook erg blij van wordt, is er dus geen betere keuze! 

Meubels waar je kleintje graag mee opgroeit

De meubels uit de Klaudia serie zijn wit en erg sierlijk. Door hun sfeervolle uitstraling zijn ze perfect voor in de slaapkamer van kleinere kindjes. Ook zijn sommige meubels speciaal op baby's en peuters afgestemd. Zo is het mogelijk om de ladekast met de Klaudia verschoonopzet te combineren om op die manier een verschoonplekje te creëren. Wanneer je zoon of dochter toe is aan een groter bedje, kan je het ledikant kopen. De bedbank is dan weer leuk als je kind nog wat ouder is. Deze kan je voorzien van een extra slaaplade zodat je deugniet vriendjes kan uitnodigen. 

Het Klaudia assortiment heeft daarnaast een bureautafel. Deze komt handig van pas wanneer je kind begint met het uitoefenen van een hobby of huiswerk moet maken voor school. In dat geval kan je er ook de wandplank bijnemen om zo extra plaats voor boeken of ander spullen te voorzien. Door de grote keuzemogelijkheid is deze serie dus geschikt voor kids van diverse leeftijden!

Maak de kinderkamer helemaal compleet

Omdat de Klaudia collectie heel erg uitgebreid is, vind je er niet alleen alles terug wat je kind nodig heeft, maar laat je ook alles mooi bij elkaar passen. De meubelen zijn allemaal in dezelfde stijl vormgegeven en zorgen voor de meest gezellige sfeer wanneer je ze allemaal met elkaar combineert.

Combineerbaar met andere series

Hoewel het erg bijzonder is om te kiezen voor slaapkamermeubels in dezelfde stijl, kan je ze uiteraard ook combineren met andere slaapkamermeubels. Op die manier heb je nog veel meer opties! 

Het grote voordeel van deze serie is dat je ze eenvoudig combineert, want in het Rocky assortiment zijn er enkele slaapkamermeubels met een gelijkaardige uitstraling. Ook heb je een ruime keuze aan witte meubels. Weet je niet goed hoe je ze het best combineert? Geen probleem, want je kan onze interieurexperts altijd om raad vragen!

Duurzame kinderkamermeubels waar je kind jaren plezier aan beleeft

Deze meubels zijn allen vervaardigd uit MDF-hout. Dit is een uiterst duurzaam materiaal dat toch betaalbaar is. MDF-hout is ook nog eens erg makkelijk om te onderhouden. Zeker niet onbelangrijk!

In het Oranje Furniture Care assortiment vind je daarvoor zelfs de perfecte producten. In dit geval is de Matlak Reiniger de beste opties, omdat de meubels mat zijn afgewerkt. Als je het onderhoudsproduct samen met je meubels bestelt, geniet je van een extra korting. 

Sierlijke kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Zou je graag de sierlijke Klaudia kinderkamermeubels kopen? Dan ben je op de juiste plek. Bij Furnea krijg je de meubelen namelijk niet alleen gratis bij je thuis bezorgd, maar ontvang je ook nog eens 5 jaar gegarandeerde garantie. 

Je loopt bij ons bovendien geen enkel risico op een miskoop, want wij geven je steeds 100 dagen de tijd om al je meubels en accessoires gratis te retourneren. Daarnaast zijn er bij ons verschillende mogelijkheden om je betaling af te ronden. Zo kan je in één keer, rentevrij gespreid of achteraf betalen