SALE | Gebruik de kortingscode: ALOHA10 en ontvang 10% korting op de gehele collectie
*Reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten

Kinderkamermeubels voor heldhaftige kapoentjes

Legend serie: Kinderkamermeubels voor heldhaftige kapoentjes

Of je kapoen nu groot of klein is, je doet hem of haar gegarandeerd een reuzeplezier met de Legend slaapkamermeubels van Rocky. Deze prachtige collectie is wel vooral op maat van oudere kids, maar ook zeker een goede keuze voor je kleuter die het erg graag ziet. Voor jou zijn de meubels eveneens een uitstekende optie, omdat ze lang meegaan waardoor ze een goede investering zijn. De Legend serie is dus interessant om te ontdekken!

Strak en stoer design

De Legend slaapkamermeubels zijn stoer en strak vormgegeven. Ze zijn dan ook de perfecte upgrade wanneer je kind wat groter wordt. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren. Zo zijn er witte of houtkleurige meubels met zwarte details. De witte meubelen zijn wat eleganter, terwijl de houtkleurige meubels meer karakter hebben. Wat je het best kiest, hangt vooral af van wat jij en je kapoen het mooist vinden en welke sfeer je in de ruimte wilt scheppen.

Er zijn daarnaast meubels met een antraciet kleur en sommige kledingkasten zijn grotendeels doorzichtig. Deze wijken qua kleur een beetje af van de rest van de serie, maar zijn toch superleuke blikvangers. Het is mogelijk om al je kinderkamermeubels in dezelfde kleur te kopen, maar je kan ze natuurlijk ook met elkaar combineren. Ben je niet zeker van wat je moet kiezen? Geen probleem, want je kan experimenteren naar hartenlust door gebruik te maken van onze 100 dagen gratis retour policy. 

Kom nooit meer plaats tekort

De grote troef van deze meubelen is dat ze erg praktisch zijn. Zo zijn de meeste kasten voorzien van heel wat lades. Veel van de Legend meubelen zijn bovendien gemaakt om plaats te besparen. Er is bijvoorbeeld een hoekkledingkast die je toelaat om de hoeken van de kinderslaapkamer maximaal te benutten.

Het bureau met opbouw is ook al zo'n handig ruimtebesparend meubel. Je kan namelijk allerlei bureauspullen op de opbouw bevestigen, waardoor je minder kasten moet bijplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om boeken op te bergen in het hoofdbord van het Legend bed en zijn de kledingkasten verkrijgbaar in verschillende formaten en voorzien van heel veel schappen.

Maak de kinderkamer compleet

Als je kiest voor de Legend serie kan je de kinderkamer helemaal compleet maken. Je vindt er namelijk alle slaapkamermeubels die je hiervoor nodig hebt. En je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende formaten en kleuren, zodat het past bij élk kind.

Heb je weinig ruimte? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor de 1- of 2-deurs kledingkast. Of de hoekkast. Met veel ruimte kan je diverse kledingkasten met elkaar combineren of kiezen voor een grotere uitvoering. Er zijn ook zowel kledingkasten waar je door kan kijken als ondoorzichtige kledingkasten. Deze kan je eveneens mooi met elkaar combineren.

Eenvoudig te reinigen en uiterst duurzaam

De meubels zijn allemaal vervaardigd uit hoogwaardig meubelspaanplaat en metaal. Om die reden gaan ze erg lang mee. Deze materialen zijn ook eenvoudig om te reinigen. Gebruik bijvoorbeeld de Wood Decor Cleaner en maak niet alleen komaf met vlekjes, maar verleng ook de levensduur van het meubel. Dit handige product vind je eveneens terug in ons assortiment. Als je het samen bestelt, krijg je zelfs een stapelkorting. 

Stoere kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

Koop de Legend slaapkamermeubels bij Furnea en krijg van ons gratis bezorging. Daar word je pas blij van! En om je nog gelukkiger te maken, bieden wij je ook 5 jaar gegarandeerde garantie

Dat is zeker nog niet alles, want Furnea maakt het je mogelijk om je meubels zorgeloos uit te proberen. Je kan je kinderkamermeubels dus bestellen en binnen de 100 dagen gratis retourneren als je toch niet helemaal tevreden bent. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over een miskoop!