KidsOnly Lewis serie | Kinderkamermeubels die een lach op het gezicht toveren

(17 artikelen)

Lewis serie: Kinderkamermeubels die een lach op het gezicht toveren

Wil jij je kleine schat zo gelukkig mogelijk maken? Geef hem of haar dan een mooie kamer. Dat is belangrijker dan je misschien wel denkt, want in een sfeervolle slaapkamer kan je kind beter slapen, heerlijk spelen en optimaal studeren. Bovendien gun je hem of haar zo de nodige privacy. Als je voor de mooiste kinderkamer wil zorgen, kies je dan voor de bijzondere Lewis meubels van KidsOnly. Ontdek ze in ons assortiment. Je krijgt er geen spijt van!

Unieke sfeerbrengers

De Lewis meubels zijn erg bijzonder en dat heeft verschillende redenen. Allereerst zijn ze voorzien van prachtige lijnen. Daarnaast hebben ze handgrepen uit touw en een zachte witte kleur. Deze unieke combinatie maakt van hen echte blikvangers.

De algemene look is ook erg stoer. Het doet denken aan de zee, piraten en zeemannen. We zijn er dan ook van overtuigd dat kind er helemaal weg van zal zijn. Zeker als hij of zij houdt van dit thema.

Kwalitatief en handig

Het is natuurlijk van belang dat kinderkamermeubels mooi zijn, maar vergeet zeker niet rekening te houden met de kwaliteit. Bij de Lewis meubels is dat iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken, want ze zijn gemaakt uit mdf-hout, massief grenenhout en zijn voorzien van handgrepen in hout. Het geheel is ook afgewerkt met matte lak.

De meubels zijn daarnaast erg praktisch. Ze hebben allerlei lades en schappen die veel opbergplaats bieden. Je kan ze trouwens ook makkelijk reinigen met de Matlak Reiniger. Dat is handig, want tijdens het spelen kunnen de meubels weleens vuil worden.

Alles voor een complete kinderkamer

Het leuke aan de Lewis serie is dat het erg compleet is. Je vindt in de collectie namelijk niet alleen een bed en kledingkast, maar ook een boekenkast, een commode, een nachtkastje en een bureautafel. Alles is in hetzelfde design gemaakt waardoor je voor een mooi geheel kan zorgen in de slaapkamer van je zoon of dochter.

En als je dan toch vindt dat er meubels missen, kan je ze perfect combineren met andere kinderkamermeubels, omdat ze wit zijn. Kijk bijvoorbeeld is in de rest van de KidsOnly collectie!

Nog langer genieten dankzij het soft-close systeem

Wist je dat de lades en deuren van de Lewis meubels voorzien zijn van een soft-close systeem? Het zegt je misschien niet veel, maar dit is een heel groot voordeel. Door dit systeem gaan de meubels namelijk langer mee, want het is niet meer mogelijk om ze toe te slaan. Dat maakt ze perfect voor kids. En ook voor jou, want het betekent dat je niet meteen nieuwe kinderkamermeubels moet kopen!

Trendy kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Furnea is de ideale plaats om deze mooie kinderkamermeubels te kopen, omdat je bij ons goed in de watten wordt gelegd. Wij vragen je bijvoorbeeld geen extra geld voor de bezorging en geven je 5 jaar gegarandeerde garantie bij elk meubel. Dat is zeker nog niet alles, want je mag van ons je meubels ook retourneren binnen de 100 dagen. Zo heb je voldoende tijd om ze uit te proberen en zeker te zijn van je aankoop!

Furnea heeft bovendien een showroom waar je altijd welkom bent om de meubels in het echt te komen bewonderen. Vraag ter plekke ook gerust raad aan onze interieurexperts, want zij helpen je graag. Maar uiteraard staan ze je ook online met alle plezier bij als je de mogelijkheid niet hebt om langs te komen!