Prachtige kinderkamermeubels om je deugniet mee te verwennen

(19 artikelen)

Lora serie: Prachtige kinderkamermeubels om je deugniet mee te verwennen

Houd jij van boogjes en krulletjes? Dan laat de Lora serie van Rocky gegarandeerd je hart sneller slaan. Dankzij de sierlijke vormgeving en de witte kleur, straalt het ook heel wat rust uit. Als je voor deze toppers kiest, slaapt je kleine schat dus altijd als een roosje! 

Mooi tot in het allerkleinste detail

Als je meubels voor in de kinderkamer wilt die met veel zorg en liefde zijn gemaakt, moet je de Lora meubels echt ontdekken. Ze zijn versierd met mooie lijntjes, goed afgewerkt met ovale handgrepen en voorzien van sierlijke randjes.

Doordat de meubels vervaardigd zijn uit MDF-hout en prachtig gelakt zijn met mat lak, gaan ze bovendien heel erg lang mee. En je kan die levensduur nog verlengen indien je de meubels onderhoudt met de Matt Polish Wood Care Kit en Cleaner die je ook terugvindt in ons assortiment. 

Rustgevende blikvangers om lang van te genieten

De witte kleur en de mooie details maken van de meubels rustgevende blikvangers. Ze zijn dus precies wat je nodig hebt als je een oase van rust wilt creëren voor je kleine schat. De lichte kleuren en mooie vormen hebben al van een jonge leeftijd invloed op de nachtrust, maar eens je kind ouder wordt, geniet hij of zij er nog meer van. 

Het is ook perfect mogelijk om de meubelen lang te houden door de duurzaamheid en de grote diversiteit van de serie. Als jouw kindje opgroeit, blijft hij of zij er dus plezier aan beleven! 

Een mooie serie voor klein én groot

Een sfeervolle serie zoals deze is erg fijn om te gebruiken voor jouw baby, peuter of kleuter. In de serie vind je namelijk een ledikant, een nachtkastje en andere meubels die voor kleintjes goed van pas komen.

Maar eens je kleine spruit wat groter is, kan je ook een bureau bijbestellen. De serie voldoet dus altijd aan de noden van je kind. Je kan de meubels bovendien perfect combineren met andere witte houten meubels uit het Rocky assortiment om zo de ruimte nog completer te maken! 

Prachtige kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Deze mooie kinderkamermeubels kopen doe je bij Furnea met veel plezier, want bij ons krijg je de bezorging gratis. Daarbovenop geniet je van 5 jaar gegarandeerde garantie en profiteer je van 100 dagen bedenktijd. Dat wilt dus zeggen dat je je meubels gratis mag retourneren als ze toch niet aan je verwachtingen voldoen! 

Furnea heeft bovendien een team van interieurexperts die jou kunnen bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Je kan ze online contacteren of ervoor kiezen om ze in het echt te ontmoeten door langs te komen in onze showroom. Wat je ook verkiest, Furnea staat altijd voor jou paraat!