Sfeervolle en leuke kinderkamermeubels

(13 artikelen)

Monte serie: Sfeervolle en leuke kinderkamermeubels 

Maak kennis met de Monte meubels van Rocky. Daar krijg je geen spijt van, want de meubels in deze collectie zijn sfeervol, mooi en duurzaam. Ze maken zowel elke ouder als ieder kind razend enthousiast. Neem dus zeker een kijkje in de collectie, want de kans is groot dat je er de perfecte meubels vindt voor in de slaapkamer van je kind!

Geniet eindeloos van prachtige kinderkamermeubels

Dat de Monte meubels met liefde gemaakt zijn, dat zie je meteen. De meubels uit deze collectie zijn namelijk prachtig vormgegeven en voorzien van de mooiste details. Ook de combinatie van wit met houtkleur is erg bijzonder. Van deze blikvangers krijg je dus nooit genoeg!

De meubels zijn daarnaast erg duurzaam, omdat ze vervaardigd zijn uit melamine houten panelen van de beste kwaliteit. Stoot je deugniet ergens tegenaan tijdens het spelen? Dan is dat geen enkel probleem, want de meubels kunnen tegen een stootje. Je kan ze bovendien perfect reinigen én onderhouden met onze Matt Polish Wood Care Kit en Cleaner. Als je dit product gebruikt, verleng je ook nog eens de levensduur. 

Meer dan keuze genoeg 

De Monte meubels passen goed bij kids van diverse leeftijden, omdat de ledikanten en kledingkasten verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. Voor grotere kids is het grootste ledikant bijvoorbeeld perfect en voor de kleutertjes volstaat het kleinste formaat. 

De grote 4-deurse kledingkast past goed bij pubers, maar het is ook een goede optie voor kinderen met veel kleding of voor twee kinderen die een slaapkamer met elkaar delen.  

Ontwerp een volledige slaapkamer 

Of je nu op zoek bent naar enkele extra meubelen voor in de kinderkamer of eerder een volledige slaapkamer in dezelfde stijl wilt ontwerpen, je kan altijd terecht in de Monte collectie. Deze collectie is namelijk erg uitgebreid en heeft dus alles wat je zoekt!

Zo vind je er niet alleen ledikanten in diverse formaten, maar ook kledingkasten, een ladekast, een boekenkast, een bureautafel en een nachtkastje. Kies voor al de Monte meubels om zo voor een onevenaarbare sfeer te zorgen in de kinderkamer of combineer ze met de meubels die je al hebt. 

Aansluitend bij de andere collecties

De Monte meubelen zijn wit van kleur en hebben houtkleurige accenten. In het Rocky assortiment vind je nog veel andere series die ook uit witte slaapkamermeubels bestaan. Als je dat fijn vindt, kan je deze dus met elkaar combineren. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je in deze collectie niet alle meubels of accessoires terugvindt die je wenst.

Heb je bijvoorbeeld een verschoonopzet nodig voor het verschonen van je kleintje? Dan vind je dit terug in het Solvita assortiment. Bepaalde andere series hebben dan weer andere meubels en accessoires die je kan bijkopen om de kinderkamer nog meer compleet te maken!

Charmante kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Kies ervoor om je charmante kinderkamermeubels te kopen bij Furnea zodat je geniet van gratis verzending. Dat is zeker mooi meegenomen, want zo spaar je geld uit! Bovenop je aankoop krijg je van ons ook nog eens 5 jaar gegarandeerde garantie. Bovendien mag je binnen de 100 dagen gratis retourneren! 

Furnea heeft daarnaast een showroom waar je naartoe kan komen om de meubels allemaal in het echt te bewonderen. In onze showroom zijn er ook altijd interieurspecialisten aanwezig die jou optimaal kunnen adviseren. Zo ben je er 100% zeker van dat je de juiste meubelen koopt en dat je ze op die goede manier combineert!