Vrolijke meubels op maat voor ieder kind

(17 artikelen)

Neo serie: vrolijke meubels op maat van ieder kind

Ben je op zoek naar meubels voor in de kinderkamer? Dan moet je de Neo serie van Rocky ontdekken. De meubels uit deze serie zijn namelijk slim ontworpen, want ze bieden tal van opberg- en combinatiemogelijkheden. Daarnaast bestaan ze in diverse kleuren. Ze zijn dus op maat van ieder kind. Bekijk de mogelijkheden en zorg binnenkort ook voor de meest prachtige kamer voor je lieve deugniet!

Vrolijke eyecatchers in verschillende kleurtjes

De Neo meubels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De hoofdkleur is wit, maar er zijn meubels met roze, gele en grijze accenten. Dat zorgt voor speelsheid in de ruimte. Bovendien zijn vele kinderen helemaal verzot op leuke kleurtjes. En het is toch wel belangrijk dat je zoon of dochter zich goed voelt in de slaapkamer.

Duurzame slaapkamermeubels om lang plezier aan te beleven 

De Neo slaapkamermeubels gaan lang mee, omdat ze vervaardigd zijn uit hoogwaardig meubelspaanplaat en afgewerkt zijn met melamine. Dat betekent dus dat je ze kan houden tot je kleintje opgegroeid is. Om die reden zijn ze een slimme investering. 

Dankzij de melaminelaag kan je ze ook nog eens eenvoudig reinigen. Dat is erg belangrijk als het om kinderkamermeubels gaat, want kindjes durven weleens met vuile handen aan meubels zitten. Dan is het wel fijn dat je de vlekken eenvoudig kan verwijderen. Je kan daarvoor reinigingsproducten terugvinden in ons assortiment. 

Zorg voor een complete slaapkamer

Als je graag slaapkamermeubels wilt kopen, is het een goed idee om te kiezen voor meubels die mooi bij elkaar passen. Alleen zo zorg je voor een goede sfeer in de ruimte. En dat is toch wel van belang in een slaapkamer. Een goede sfeer zorgt namelijk voor een optimale nachtrust.

Bovendien vertoeven tieners vaak voor een lange tijd op hun kamer, want in deze levensfase hebben ze nood aan privacy. Het is dan wel zo fijn dat je een leuke sfeer creëert. Dat is zeker mogelijk met de Neo slaapkamermeubels van Rocky, omdat je in de collectie echt alles vindt om de ruimte compleet te maken. Zo zijn er bureaus, hoogslapers, slaaplade en kledingkasten in verschillende uitvoeringen. Daarnaast vind je er een ladekast en een ledikant

Ontwerp een slaapkamer die bij je kind past

Het fijne aan de Neo meubels van Rocky is dat je ze perfect met elkaar kan combineren. Zo kan je de ledikanten onder de hoogslapers schuiven om een extra plekje te voorzien. Dat is vooral handig wanneer er een vriendje of vriendinnetje blijft slapen. Ook als twee kindjes een slaapkamer delen is dit nuttig.

Onder de hoogslaper kan er ook een bureau geplaatst worden. Daarbovenop zijn de meubels erg praktisch. Neem nu de hoogslaper. Onder de treden zitten schuifjes waar je kind spullen in kan opbergen. Dat is niet alleen praktisch, maar ook ruimtebesparend.

Slaapkamermeubels kopen bij Furnea 

Ben je dol op de Neo slaapkamermeubels? Dan doe je er goed aan om ze bij Furnea te kopen. Bij ons koop je ze namelijk niet alleen aan scherpe prijzen, maar krijg je ook de bezorging gratis

Daarnaast bieden wij je 100 dagen de tijd om je meubels kosteloos te retourneren. Dat betekent dat je geen enkel risico loopt op een miskoop. Wil je je graag laten adviseren? Dan mag je ons gerust contacteren, want wij staan voor je klaar!