Opvallend leuke slaapkamermeubels voor tieners en pubers

(9 artikelen)

Nova serie: Opvallend leuke slaapkamermeubels voor tieners en pubers 

De Nova serie is ongetwijfeld een van de meest leuke series van het topmerk Rocky. Het past vooral bij grote jongens die een stoere en stijlvolle slaapkamer willen creëren waarin ze optimaal slapen en productief aan de slag kunnen gaan. Neem samen een kijkje, kies je favorieten en maak je zoon of  binnenkort erg gelukkig!

Trendy slaapkamermeubels die lang meegaan

De Trendy Nova meubels zijn blikvangers waar je talloze jaren van kan genieten. Deze meubelen zijn namelijk gemaakt uit hoogwaardig meubelspaanplaat. Dit hout kan je eenvoudig reinigen. In het Oranje Furniture Care assortiment vind je daar zelfs de perfecte onderhoudsproducten voor, zoals de Oranje Foam Cleaner.

De meeste meubels zijn zwart en grijs met bruine vlekjes. De mooie zwarte slaapkamermeubels zijn opvallende eyecatchers die op een subtiele manier voor de juiste sfeer zorgen.

Zorg voor een uitstekend studeerplekje

In de Nova serie is er ook een bureautafel en een boekenkast die je met elkaar kan combineren om zo voor een uiterst gezellig studeerplekje te zorgen voor je zoon. Het bureau is ook praktisch vormgegeven, want het heeft niet alleen een lade, maar ook opbergvakjes en zelfs een prikbord. Je kan er dus veel spullen in en op kwijt! 

De boekenkast heeft daarnaast verschillende schappen. Je kind komt dus zeker geen plaats tekort. En moest het dan toch zo zijn, kan je eenvoudig meerdere boekenkasten met elkaar combineren. In de rest van de Rocky collectie vind je bovendien ladeblokken die je onder dit bureau kan schuiven.

Een slaapplaats op maat van je kind

De Nova serie heeft mooie, industriële meubels die de slaap van je kind bevorderen. Je hebt zelfs de keuze uit verschillende soorten bedden, waardoor je zeker het perfecte bed voor je zoon vindt. 

Zo is er een ledikant en een ledikant met slaaplade. Het ledikant met slaaplade is bijvoorbeeld perfect wanneer twee kinderen een kamer delen of als er vaak vriendjes over de vloer komen. Er is dus voor elk wat wils! 

Praktische meubelen die het je makkelijker maken

De Nova meubels zijn heel erg leuke meubels voor zowel jou als je kind. Je kleine kapoen heeft dankzij deze eyecatchers namelijk ruimte genoeg om alles op te bergen. Daardoor moeten jij en je kind minder opruimen, want er is geen excuus meer voor rondslingerende spulletjes!

Industriële slaapkamermeubels kopen bij Furnea 

De mooie industriële Nova slaapkamermeubels koop je het best bij Furnea, omdat je bij ons 5 jaar gegarandeerde garantie krijgt. Wanneer je tiener of puber per ongeluk de meubels stuk heeft gekregen, kan jij ze dus laten herstellen. Voor de bezorging hoef je bovendien helemaal niet extra te betalen.

Daarnaast biedt Furna je 100 dagen bedenktijd. Dat betekent dat jij de meubels eerst kan uitproberen en dat je ze, indien ze je niet bevallen, gratis kan terugsturen binnen de 100 dagen. Wil je de meubels eerst bekijken in het echt? Dan ben je ook altijd welkom in onze showroom. Daar kunnen wij je nog beter adviseren!